«Європейська осінь -2019»

Четвер, 11 Червня 2020 Квітка Катерина Андріївна Євроклуб "Colourful Dreams" Сіверськ Євроклуби Євроклуби
29 жовтня 2019 році в Сіверському закладі загальної середньої освіти I-III ступенів №2 вчителі англійської мови взяли участь в онлайн-фестивалі «Європейська осінь -2019»

Інформація про проведення онлайн-фестивалю «Європейська осінь -2019» 29 жовтня 2019 році в Сіверському закладі загальної середньої освіти I-III ступенів №2 вчителі англійської мови взяли участь в онлайн-фестивалі «Європейська осінь -2019», з метою виявлення та підтримки творчого потенціалу підростаючого покоління, зацікавлення вивченням англійської мови та розширення знань учнів про країну, мову якої вони вивчають. Були використані різні форми роботи: країнознавча вікторина, міні-проект, кінопоказ фільму англійською мовою, а саме «Extra English» та його обговорення.

Мета була досягнута, адже учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання з англійської мови та спробували свої сили у різноманітних формах роботи. Участь в онлайн-фестивалі «Європейська осінь -2019» сприяла розвитку творчих здібностей та пізнавальних інтересів учнів.

Сучасні діти знають, люблять і хочуть вивчати англійську мову!

Усі новини євроклубу "Євроклуб "Colourful Dreams""
Четвер, 11 Червня 2020
Члени євроклубу"Colourful Dreams" активно приймають участь у Всеукраїнській онлан-вікторині від предстаництва ЄС в Україні.
Четвер, 11 Червня 2020
Із метою популяризації вивчення англійської та французької мов, розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, естетичного виховання, духовного багатства учнів.
Четвер, 11 Червня 2020
Створення каталогу "Віртуальна Європа" з метою виявлення та підтримки творчого потенціалу підростаючого покоління, зацікавлення вивченням іноземних мов та розширення знань учнів про країну, мову якої вони вивчають.

Більше новин Мереж ЄС
П'ятниця, 28 Червня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби Євроклуби
З нагоди цього дня в Дніпровському євроклубі "Без кордонів" зібрались діти на квіз-тайм "Моя Україна".
Четвер, 27 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
Ну от і настало довгоочікуване літечко, а з ним і неменш довгоочікувані канікули. А яке ж найцікавіше заняття влітку на канікулах? Звичайно - подорожі!
Четвер, 20 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
З нагоди Дня Португалії у бібліотеці відбулася зустріч євроклубівців.