Євроклуб "Сузір'я" - про нас пишуть

  П'ятниця, 26 Червня 2020 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби

Цьогоріч привертається велика увага медіа до діяльності волинських євроклубів. Так, обласна газета «Волинь» уже не вперше висвітлила діяльність нашого євроклубу. Об'ємний матеріал про нашу діяльність розмістив у себе навіть інформаційний ресурс сусідньої Рівненської області «Свої». А журналістка волинського видання Анна Карпюк-Манюхіна, розмістила замітку про наш євроклуб на сайті район.Луцьк та загорілася ідеєю описати діяльність ще й інших європейських осередків - євроклубу «Європа» Луцького НТУ та Інформаційного центру ЄС, що розміщений у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки. На черзі - інтерв'ю журналістки Ольги Шарути на «Радіо-Луцьк» з координаторкою євроклубу «Сузір'я» села Піддубці Ольгою Чухілевич.

Євроклуб  «Сузір'я» у селі Піддубці Волинської області втретє взяв участь у конкурсі проєктів євроклубів і втретє переміг.  

Тема нашого цьогорічного проекту – «Флагмани змін живуть поруч» - про історії успіху людей зі свого села, міста, регіону, котрі отримували освіту чи досвід в Європі у певній галузі і тепер реалізовують отримані знання і вміння в Україні.

Дякуємо євроклубам-партнерам, котрі активно долучилися до втілення мережевого проекту. Це євроклуби  Dream Team з Полтавської обл. (координатор Таїса Хриплива), євроклуб  «Євро.ua» з Дніпропетровської області (координаторка Тетяна Руда) та євроклуб «Сучасник» з Кам’янського Дніпропетровської області (координаторка Валентина Чирва). Вони й стали партнерами проєкту, долучилися до втілення ідеї.

Луцький технічний університет (євроклуб «Європа», координатор Тамара Максимчук) став співавтором проєкту і тепер спільно з «Сузір’ям» реалізовуватиме його. Вони знімали короткі відеоісторії студентів і викладачів, які навчалися в Європі, й розповіли про цікавинки в європейських навчальних закладах і про те, що можна запровадити у вищій освіті в Україні.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.