Євроклубівці проходять курс з медіаграмотності

  П'ятниця, 25 Вересня 2020 Подлєсна Оксана Петрівна EurоClub "Територія молоді" Українськ Євроклуби

Учасники євроклубу "Територія молоді" продовжують роботу над проєктом «Медіа-13», що реалізується за підтримки Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні».

Учасники євроклубу "Територія молоді" продовжують роботу над проєктом «Медіа-13», що реалізується за підтримки Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні». А саме: аналізують фінальний тест з курсу з медіаграмотності. Приємним стало те, що учні навіть не думали, що шкільна родина так активно долучиться до проєкту і буде така кількість заповнених форм фінального тесту. Тому настав час розповісти про свою роботу іншим євроклубам.

25 вересня 2020 року проект «Медіа-13» був презентований учасникам євроклубу "Діти.UA" Черкаської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Черкаської селищної ради Донецької області. Щиро дякуємо куратору євроклубу Наталії Стребіж за активну співпрацю та комфортне спілкування. Нагадуємо, що курс з медіграмотності створений не тільки для дітей, а й для батьків та вчителів. Тож запрошуємо всіх, хто хоче бути медіаграмотним, адже це ключова компетентність сучасності.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.