Євроклубівці проходять курс з медіаграмотності

П'ятниця, 25 Вересня 2020 Подлєсна Оксана Петрівна EurоClub "Територія молоді" Українськ Євроклуби Євроклуби
Учасники євроклубу "Територія молоді" продовжують роботу над проєктом «Медіа-13», що реалізується за підтримки Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні».

Учасники євроклубу "Територія молоді" продовжують роботу над проєктом «Медіа-13», що реалізується за підтримки Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні». А саме: аналізують фінальний тест з курсу з медіаграмотності. Приємним стало те, що учні навіть не думали, що шкільна родина так активно долучиться до проєкту і буде така кількість заповнених форм фінального тесту. Тому настав час розповісти про свою роботу іншим євроклубам.

25 вересня 2020 року проект «Медіа-13» був презентований учасникам євроклубу "Діти.UA" Черкаської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Черкаської селищної ради Донецької області. Щиро дякуємо куратору євроклубу Наталії Стребіж за активну співпрацю та комфортне спілкування. Нагадуємо, що курс з медіграмотності створений не тільки для дітей, а й для батьків та вчителів. Тож запрошуємо всіх, хто хоче бути медіаграмотним, адже це ключова компетентність сучасності.

Усі новини євроклубу "EurоClub "Територія молоді""
Неділя, 31 Жовтня 2021
У межах реалізації проєкту «Марафон "Be Internet Awesome»», Олексій Халілов, професійний відеооператор та Юлія Халілова, маркетинг-спеціалістка кампанії Intellias, провели для євроклубівців онлайн майстер-клас зі створення соціальних роликів «Як створити класний відеопродукт».
Четвер, 20 Травня 2021
Щороку у третю суботу травня Україна відзначає День Європи.
П'ятниця, 25 Вересня 2020
25 вересня в Українській ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Селидівської міської ради Донецької області відбулося святкове засідання євроклубу «Територія молоді», присвячене Європейському дню мов.
Середа, 09 Вересня 2020
Учасники євроклубу «Територія молоді» середньої школи №13 Селидівської міської ради на Донеччині презентували проєкт «МЕДІА-13».

Більше новин Мереж ЄС
П'ятниця, 28 Червня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби Євроклуби
З нагоди цього дня в Дніпровському євроклубі "Без кордонів" зібрались діти на квіз-тайм "Моя Україна".
Четвер, 27 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
Ну от і настало довгоочікуване літечко, а з ним і неменш довгоочікувані канікули. А яке ж найцікавіше заняття влітку на канікулах? Звичайно - подорожі!
Четвер, 20 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
З нагоди Дня Португалії у бібліотеці відбулася зустріч євроклубівців.