Скажи фосфатам: СТОП!

  П'ятниця, 16 Жовтня 2020 Щербатюк Леся Анатоліївна You and Me Черкаси Євроклуби

У рамках проекту "Будь свідомим європейцем, скажи фосфатам: СТОП!" учасники євроклубу "You and Me" провели засідання євроклубу у формі "Світового кафе". Євроклубівці проаналізували основні джерела забруднення річок і водойм, дослідили стан проблеми в Україні та порівняли з досвідом у країнах ЄС, а також запропонували своє бачення.

Учасники євроклубу "You and Me" провели засідання євроклубу у формі "Світового кафе" - всесвітньо відомої технології проведення громадських обговорень, яка дозволяє залучити у процес активної комунікації всіх учасників та створити майданчик для рефлексії отриманого досвіду, планування і створення нових творчих ідей і шляхів вирішення проблеми.

Євроклубівці ще раз проаналізували основні джерела забруднення, дослідили стан вирішення проблеми в Україні та порівняли з досвідом боротьби з проблемою фосфатного забрудення водойм у країнах ЄС, а також запропонували свої шляхи вирішення проблеми. Бути дружнім до навколишнього середовища, дбати про чистоту води не складно, варто лише дотримуватись простих правил обираючи миючі та пральні засоби!Це простий крок для кожного але значне зменшення шкоди фосфатного забруднення для довкілля! "Будь свідомим європейцем, скажи фосфатам: СТОП"


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.