Аqua vitae – європейський екологічний пріоритет

Середа, 26 Травня 2021 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби Євроклуби
Євроклуби – учасники проєкту «Аква віта – європейський екологічний пріоритет» відзначили Європейський день моря. Європейський день моря (European Maritime Day), який відзначається 20 травня, запроваджений з метою підвищити обізнаність громадян Європи про моря і їх важливість.

Ця дата для відзначення важливості води, водних ресурсів морів в усьому світі була запропонована в 2008 році Європейською радою, Європейським парламентом та Європейською комісією. Протягом тижня відбувалися засідання Євроклубів-учасників проєкту. Координатори Євроклубів «Сузір’я», «Мрія» та «ASTRA» Волинської та «Євро.ua» і «Сучасник» Дніпропетровської областей провели інтерактивні студії на базі своїх шкільних бібліотек «Європейське бачення української води».

Учні дізнавалися про екологічну політику ЄС, пріоритети у сфері збереження та ощадливого використання водних ресурсів. Євроклубівці дискутували на тему важливості свідомого бережливого ставлення до збереження всесвітніх водойм та їх мешканців, обговорювали 10 аспектів для збереження морів та океанів, а також 7 головних причин активних дій для їх порятунку.

Усі новини євроклубу "Сузір'я"
Понеділок, 13 Травня 2024
До Дня Європи євроклуб "Сузір'я" Піддубцівського ліцею провів конкурс "Якою я бачу європейську Україну" серед учнів 10 шкіл Підгайцівської ТГ. На нагородження завітала почесна гостя, координатор Інформаційного Центру ЄС у м. Луцьку Наталія Романюк
Четвер, 04 Квітня 2024
Що ти знаєш про європейські цінності? Опитування старшокласників з окремих шкіл Волинської, Дніпропетровської, Львівської областей провела учениця 8-Б класу Піддубцівського ліцею Головій Валерія. Результати опитування юна науковиця представила у науково-дослідницькій роботі «Формування європейських цінностей в учнівської молоді через діяльність шкільних євроклубів» у Волинській обласній Малій академії наук.
Вівторок, 23 Січня 2024
У Піддубцівському ліцеї стартувала міжнародна українсько-литовська програма Twinschools, що має на меті познайомити і об’єднати школи України та Литви. Twinschools – це проект-платформа, де українські та литовські учні взаємодіють дистанційно під час спеціальної 8-тижневої соціально-освітньої програми
П'ятниця, 01 Грудня 2023
30 листопада колишні та нинішні євроклубівці з «Сузір’я» Піддубцівського ліцею відвідали Інформаційний центр ЄС при Волинському національному університеті імені Лесі Українки. Їх гостинно зустріли на факультеті міжнародних відносин.

Більше новин Мереж ЄС
П'ятниця, 28 Червня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби Євроклуби
З нагоди цього дня в Дніпровському євроклубі "Без кордонів" зібрались діти на квіз-тайм "Моя Україна".
Четвер, 27 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
Ну от і настало довгоочікуване літечко, а з ним і неменш довгоочікувані канікули. А яке ж найцікавіше заняття влітку на канікулах? Звичайно - подорожі!
Четвер, 20 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
З нагоди Дня Португалії у бібліотеці відбулася зустріч євроклубівців.