«Європейські цінності – що це?»

  Понеділок, 20 Вересня 2021 Петрухіна Валентина Олександрівна ЄвроGO Бердичів Євроклуби

Зустріч присвячена популяризації та ознайомленню з інформацією про європейські цінності в побудові демократичного і справедливого суспільства.

Учасники євроклубу "ЄвроGO" залюбки відвідали Бердичівський міський ліцей №15, організувавши годину інформування «Європейські цінності – що це?». Розповідали та слухали про роль європейських цінностей в побудові демократичного і справедливого суспільства. Адже вони поєднують у собі високі морально-етичні якості і духовну силу, мистецьку креативність і багату культурну спадщину, демократичні принципи.

Наші національні інтереси базуються на євроінтеграції, відкритості суспільства до європейських стандартів. Україна - це Європа! Європейські цінності є невід'ємним компонентом національного розвитку, якісного державного функціонування, громадянських прав та свобод. У ході зустрічі діти розповідали цікаві факти про Європу, Європейський Союз, провели веселу і пізнавальну гру «Видатні європейські пам'ятки архітектури».

Проект реалізовується за підтримки проєкту Представництва ЄС в Україні "Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні". Офіційна ФБ сторінка Представництва ЄС: https://www.facebook.com/EUDelegationUkraine

#European_Union_in_Ukraine #Euroquiz #євроклуби2021 #Євроклуб_України_ЄвроGO #European_Union_in_Ukraine


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.