Євроклубівці змагались на краще зання іноземних мов

  Вівторок, 28 Вересня 2021 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби

26 вересня відзначається Європейський день мов, як спосіб підтримки мовного різноманіття, вивчення мов у світі. Дійсно, зараз стає все більше людей, які вільно розмовляють, як мінімум, однією іноземною мовою.

Святкування Європейського Дня мов розпочалося у 2001 році, коли воно було одним із найважливіших моментів Європейського року мов. Комітет міністрів Ради Європи вирішив, що цей день буде відзначатися щороку для сприяння багатомовності. Мовна різноманітність є інструментом для досягнення більшого міжкультурного розуміння та ключовою складовою багатої культурної спадщини нашого континенту. Ось чому мільйони європейців заохочують вивчати якомога більше іноземних мов у будь-якому віці.

Наш євроклуб святкував це свято разом з учнями 5 класів, в рамках проекту " В Україні мріємо, як в Європі діємо" ми всі разом мріяли якими ще європейськими мовами ми б хотіли розмовляти та позмагались за звання "кращий знавець європейських мов ". Переможці отримали подарунки від Представництва ЄС в Україні.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.