Європейські зоряні ігри-2021

  Середа, 06 Жовтня 2021 Пономарьова Наталія Вічеславівна Євроклуб "Європейська єдність" Кам'янське Євроклуби

У рамках реалізації проєкту євроклубу "Європейська єдність" гімназії № 39 м. Кам'янське "Web-квест “Створюємо скарбницю європейських цінностей” відбувся інтелектуальний онлайн-турнір "Європейські зоряні ігри".

У заході взяли участь євроклуби “Європейська єдність“ з Кам'янського,  “MerryBox" з Марганця, " EuroMix " з Харкова.

На початку зустрічі з вітальним словом до активістів євроклубів звернулася координатор євроклубу "Європейська єдність" Наталія Пономарьова. Вона наголосила, що Європа починається не за кордоном України, а у серці кожного українця. Українці мають чудову нагоду разом з іншими європейськими народами продемонструвати єдність в утвердженні спільних цінностей та побачити нові перспективи розвитку Об’єднаної Європи.

Потім євроклубівці познайомилися, розповіли про свої досягнення й плани. Цікавим і пізнавальним був євродайджест ”Україна-ЄС” про історію, символи Європейського Союзу, взаємовідносини між Україною та ЄС, якій підготували активісти євроклубу “Європейська єдність”. Кульмінацією онлайн-зустрічі євроклубів став інтелектуальний турнір “Європейські зоряні ігри” (автор гри - Наталія Пономарьова) між активістами євроклубів Кам'янського, Марганця й Харкова, під час якого вони проявили високу обізнаність про історію, культуру, традиції та звичаї європейських країн.

Вітаємо переможців інтелектуального турніру - євроклуб " EuroMix", який набрав більшу кількість балів. Захід пройшов динамічно та цікаво, у невимушеній, доброзичливій атмосфері.

Разом ми сильніше! Закликаємо всіх бути толерантними, думати про єдність і солідарність, будувати своє майбутнє в колі країн об’єднаної Європи.

Проєкт підтримується Представництвом Європейського Союзу в Україні.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.