Жити із зеленим серцем

Вівторок, 19 Жовтня 2021 Хриплива Таїса Олександрівна DreamTeam Решетилівський район Євроклуби Євроклуби
Євроклубвці провели екологічний тренінг

За підтримки проєкту Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні» проєкт здійснюється і він вже на завершальній стадії. Євроклубівці провели рольову гру "Як змінити кількість сміття?" та тренінг "Бережи свою планету". Обговорили питання екологічних проблем місць проживання партнерів. Діти з цікавістю взяли участь у конкурсі "Чорна скринька". За підказкою вчителя, діти вгадували, що в ній знаходилось. Це були: а) рослина, батьківщина якої Ефіопія. Відкрив її пастух, який пас кіз. Він помітив, що коли кози з'їдають цю рослину, вони стають дуже активними. А в Європу її завезли турки; б) квітка, яка здатна себе захистити, яка зіграла видатну роль в історії Англії та походить з Персії ; в) рослина, яка зберегла життя шотландців та стала національним символом цієї країни. А ви вже здогадались, що у нас було у "Чорнній скринці?". Тоді пишіть свої відповіді. Не менш цікавою була гра у KAHOOT, у якій відповідали на питання Екологічного квесту. В кінці нашої зустрічі учні визначали свій екологічний слід. Виявилося, що їм потрібно 1,7 га земної поверхні, щоб задовольнити усі свої потреби. Для порівняння: середній житель США використовує 12,2 га, середній європеєць-6,3 га. Велика вдячність учням школи с. Піддубці Волинської обл. за надзвичайну активність, безмежну жагу до знань, турботу про довкілля рідного краю; координатору їхнього Євроклубу Ользі Чухілевич та бібліотекарю школи за чудову організацію роботи євроклубу. Вдячність партнерам з Лиманської школи №4 (Донецька обл), Харьківської школи №91 та учениці 9-го класу Пустовійтівської школи Альбіні Панасенко, які час від часу могли приєднуватись до нашої ZOOM зустрічі (Такі реалії інтернет-зв'язку)

Усі новини євроклубу "DreamTeam"
Середа, 09 Червня 2021
Продовжуємо роботу над проєктом «Живи із зеленим серцем». Взяли участь у екологічній годині "Планета - мій дім", яку провів Центр європейської інформації при Полтавській обласній бібліотеці, який очолює Тетяна Гусар.
Понеділок, 31 Травня 2021
Інтерв'ю на радіо "Полтава"
Четвер, 13 Травня 2021
Євроклуб "Dream Team" почав роботу над проєктом, який отримав перемогу у конкурсі проєктів від Представництва ЄС в Україні.
Понеділок, 23 Листопада 2020
Сьогодні мене запросили виступити на полтавському радіо "Лтава".

Більше новин Мереж ЄС
П'ятниця, 28 Червня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби Євроклуби
З нагоди цього дня в Дніпровському євроклубі "Без кордонів" зібрались діти на квіз-тайм "Моя Україна".
Четвер, 27 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
Ну от і настало довгоочікуване літечко, а з ним і неменш довгоочікувані канікули. А яке ж найцікавіше заняття влітку на канікулах? Звичайно - подорожі!
Четвер, 20 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
З нагоди Дня Португалії у бібліотеці відбулася зустріч євроклубівців.