Шукайте найкращі можливості поряд!

Середа, 10 Листопада 2021 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби Євроклуби
У рамках проєкту "В Україні мріємо, як в Європі діємо!" за підтримки Представництва ЄС в Україні євроклубівці EuroMix з м.Харкова відвідали наших партнерів по проєкту Українську Академію Лідерства та дізнались, як звичайні хлопці та дівчата з різних куточків України, навчаючись в УАЛ, змінюються та стають активними свідомими громадянами нашої країни.

Вже багато років найкращі експерти, політики, ментори, відомі люди нашої країни працюють з молоддю: вчать її краще розуміти свої емоції, допомагають досягати цілей та реалізовувати проєкти для громади. Це стало можливим завдяки тим, хто вірить, що розвиток особистості веде до процвітання країни. Українська академія лідерства (УАЛ) — це освітня платформа для молоді з формування лідерських якостей. І нам дуже пощастило, що цей чудовий осередок знаходиться саме біля нашої школи. Академія поєднує річну програму всебічного розвитку для вмотивованих підлітків 16-20 років та масштабні соціальні проєкти для суспільства. І ніколи не відмовляє тим, хто потребує допомоги. Академія — один із лідерів у роботі з активною молоддю та найпотужніший молодіжний лідерський рух в Україні. Цінностями академії є: "Будь вільним! Будь справжнім! Будь другом! Будь мудрим! Будь творчим! Будь!!! Бо ми – Україна!".

Ми дуже пишаємось нашою дружбою з Харківським осередком УАЛ.

Усі новини євроклубу "Євроклуб EuroMix"
Четвер, 18 Травня 2023
У рамках проєкту "Кращі практики Європи та Украіни. Разом ми сила" за підтримки Представництва ЄС в Україні, в рамках проєкту "Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні”, Євроклуб EuroMix організував зустріч з іспанською молоддю зі школи IES Gregorio Prieto Valdepeñas, Ciudad Real, Spain
Середа, 17 Травня 2023
У рамках проєкту "Кращі практики Європи та Украіни. Разом ми сила" за підтримки Представництва ЄС в Україні, в рамках проєкту "Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні”, була проведена зустріч з євроклубівцем Владом Рясік, який проживає та навчається у Словаччині.
Марафон зустрічей з молоддю з різних європейських краін продовжується.
Вівторок, 16 Травня 2023
В рамках проєкту "Кращі практики Європи та Украіни. Разом ми сила" за підтримки Представництва ЄС в Україні, в рамках проєкту "Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні” стартував Марафон зустрічей з молоддю з різних європейських краін під гаслом «Пізнай один одного краще!»
П'ятниця, 28 Квітня 2023
Разом з партнерами по проєкту «Кращі практики Європи та Украіни. Разом ми сила» євроклуб EuroMix бере участь в різноманітних інтелектуальних іграх «Подорож Європою» в рамках Європейського тижня цифрової грамотності (17 квітня – 7 травня).

Більше новин Мереж ЄС
П'ятниця, 28 Червня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби Євроклуби
З нагоди цього дня в Дніпровському євроклубі "Без кордонів" зібрались діти на квіз-тайм "Моя Україна".
Четвер, 27 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
Ну от і настало довгоочікуване літечко, а з ним і неменш довгоочікувані канікули. А яке ж найцікавіше заняття влітку на канікулах? Звичайно - подорожі!
Четвер, 20 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
З нагоди Дня Португалії у бібліотеці відбулася зустріч євроклубівців.