Творчість євроклубівців "Сучасника" отримала відзнаку

  Середа, 10 Листопада 2021 Валентина Чирва Євроклуб "Сучасник" Камянське Євроклуби

21 вересня відбувся Х обласний медіафестиваль "Формула миру" у м.Дніпро. Медіаконкурс, на який було подано 117 робіт (відеороликів, постерів, фото), був присвячений темам прав людини, рівноправності, попередження та трансформації конфліктів.

Робота наших гімназистів посіла ІІІ місце в номінації "Соціальний відеоролик". Він був присвячений толерантності - основній європейській цінності і дуже сподобався учасникам фестивалю. З перемогою авторів відеоролика привітав заступник Генерального Консула ФРН Петер Герр та представники Дніпровської академії неперервної освіти.

Захід став платформою для знайомства з підходами миротворчої освіти: майстер-класи, творчі активності, тренінгові вправи обєднали та подружили учасників фестивалю! Фестиваль проводився Комунальним закладом вищої освіти Дніпровська академія неперервної освіти / Дніпропетровська обласна рада в рамках співпраці, що фінансується німецьким урядом через Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH в рамках проєкту Громадянська служба миру, та за участі КП «Представництво Придніпров’я» та ГО «Жінки+».

Відео


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.