Творчість євроклубівців "Сучасника" отримала відзнаку

Середа, 10 Листопада 2021 Валентина Чирва Євроклуб "Сучасник" Камянське Євроклуби Євроклуби
21 вересня відбувся Х обласний медіафестиваль "Формула миру" у м.Дніпро. Медіаконкурс, на який було подано 117 робіт (відеороликів, постерів, фото), був присвячений темам прав людини, рівноправності, попередження та трансформації конфліктів.

Робота наших гімназистів посіла ІІІ місце в номінації "Соціальний відеоролик". Він був присвячений толерантності - основній європейській цінності і дуже сподобався учасникам фестивалю. З перемогою авторів відеоролика привітав заступник Генерального Консула ФРН Петер Герр та представники Дніпровської академії неперервної освіти.

Захід став платформою для знайомства з підходами миротворчої освіти: майстер-класи, творчі активності, тренінгові вправи обєднали та подружили учасників фестивалю! Фестиваль проводився Комунальним закладом вищої освіти Дніпровська академія неперервної освіти / Дніпропетровська обласна рада в рамках співпраці, що фінансується німецьким урядом через Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH в рамках проєкту Громадянська служба миру, та за участі КП «Представництво Придніпров’я» та ГО «Жінки+».

Усі новини євроклубу "Євроклуб "Сучасник""
Неділя, 31 Березня 2024
Євроклуб "Сучасник" став учасником Всеукраїнської імітаційної гри "М18:ми - законотворці", яку розробили та реалізують за підтримки Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Рада: наступне покоління» (RANG), що виконується ГО «Інтерньюз-Україна» в партнерстві з ГО «Об’єднання «Агенція розвитку освітньої політики».
Неділя, 04 Лютого 2024
В процесі реалізації проєкту "Права людини - важлива європейська цінність", який підтримувався Представництвом ЄС в Україні, євроклуб "Сучасник" разом з євроклубами-партнерами створив спільну онлайн дошку, яка об'єднала дослідження в царині правозахисної діяльності в наших містах.
Неділя, 04 Лютого 2024
Євроклуб "Сучасник"( гімназія №12,м.Кам'янське) з великим задоволенням долучився до проєкту "Різдвяний адвенткалендар", який реалізовувала "Асоціація євроклубів Нікополя" за підтримки Представництва ЄС в Україні.
Середа, 20 Грудня 2023
11 грудня в гімназії №12 міста Кам'янського відбувся брейн-ринг "Права людини - важлива європейська цінність", присвячений Міжнародному дню прав людини та 75-річниці прийняття Загальної декларації прав людини.

Більше новин Мереж ЄС
П'ятниця, 28 Червня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби Євроклуби
З нагоди цього дня в Дніпровському євроклубі "Без кордонів" зібрались діти на квіз-тайм "Моя Україна".
Четвер, 27 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
Ну от і настало довгоочікуване літечко, а з ним і неменш довгоочікувані канікули. А яке ж найцікавіше заняття влітку на канікулах? Звичайно - подорожі!
Четвер, 20 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
З нагоди Дня Португалії у бібліотеці відбулася зустріч євроклубівців.