Інформаційний дайджест до Всесвітнього дня без тютюну

Четвер, 02 Червня 2022 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби Євроклуби
До втілення проєкту Євроклубу Піддубцівського ліцею "Європейська формула чистого повітря" долучилися партнери - Тернопільська центральна дитяча бібліотека. Разом з координатором Євроклубу Надією Качуровською вони організували акцію "Куриш? Ні!!!"і пропонують також ознайомитися з літературою, яка допоможе знайти інформацію про шкідливість куріння.

Проєкт Євроклубу Піддубцівського ліцею "Європейська формула чистого повітря" передбачає відзначення цілої низки дат європейського екологічного календаря, що пов'язані з важливістю боротьби з забрудненням повітря. 31 травня, у Міжнародний день без тютюну, до реалізації проєкту долучилися партнери - Тернопільська центральна дитяча бібліотека.

Учні Піддубцівського ліцею віртуально мандрували Європою, знайомилися з її цікавинками. Окремо говорили про негативне ставлення до куріння та курців у країнах Європи та боротьбу з цією шкідливою звичкою. Усі учасники одностайно вирішили, що їх покоління - не для паління! Дякуємо нашим партнерам за участь у проєкті!