ЗУСТРІЧ-ВОРКШОП З ЖУРНАЛІСТОМ ЄВРОКЛУБІВЦІВ "СУЧАСНИКА"

  Неділя, 09 Жовтня 2022 Валентина Чирва Євроклуб "Сучасник" Камянське Євроклуби

В нашому інформаційному світі журналісти стають посередниками між суспільством та владою. Тому розуміння, що таке журналістьські стандарти, заказні матеріали та вміння відрізнити правдиві новини від фейкових - важливі складові медіаграмотності.

В рамках нашого проєкту "Медіаграмотність:знаю, вмію, розрізняю" члени євроклубу "Сучасника" (м.Кам'янського) та гуртківців "Європейських студій" відбулася зустріч-воркшоп з відомим міським журналістом Валентином Фіголем. Він розказав учасникам та учасницям зустрічі про журналістські стандарти та так звану "джинсу", прокоментував особливості фейкових новин та способів фактчекінгу, запропонував самим створити фейк та розібрати його складові. Підсумком роботи в групах стало визначення якостей Людини Медіаграмотної, якою ми хочемо стати в процесі проєкту.

Подяка за підтримку проєкту Представництву ЄС в Україні

Стаття про зустріч : https://www.poglyad.info/2022/10/07/pro-fejky-ta-yih-vykryttya-spilkuvalysya-zhurnalist-pylnogo-poglyadu-ta-gimnazysty-z-kamyanskogo/?fbclid=IwAR33b6qfnGPD2oOKJJ0TsIfvEIKrKxSIKZWGyaQ5hYn4ajJYof_tj12Teeo


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.