Імітаційна гра "Антикорупційна мафія" як засіб знайомства з антикорупійним законодавством

Неділя, 25 Грудня 2022 Валентина Чирва Євроклуб "Сучасник" Камянське Євроклуби Євроклуби
Для підведення підсумків річної діяльності євроклубівці та євроклубівки "Сучасника" та гуртка "Європейські студії" обрали цікаву сучасну гру.

21 грудня гуртківці "Європейських студій" та євроклубівці "Сучасника" завдяки грі "Антикорупційна мафія" поговорили про одну з умов для вступу України в ЄС - боротьбу з корупцією. Гуртківці та євроклубівці обговорили небезпеки від корупції, подивилися відео, згадали про антикорупційні органи,оцінили своє ставлення до проявів корупції в різних сферах.

Модератор гри( вчитель інформатики Біліченко Р.О.) допоміг учнівству зрозуміти, якою складною є боротьба з цим явищем. З вітальним словом звернулася до гуртківців наша гостя Валентина Миколаївна (заступник директора з навчально-виховної роботи БТДтаЮ). Наостанок діти передали один одному свічку добра та побажали щасливого та мирного Нового року!

Усі новини євроклубу "Євроклуб "Сучасник""
Неділя, 31 Березня 2024
Євроклуб "Сучасник" став учасником Всеукраїнської імітаційної гри "М18:ми - законотворці", яку розробили та реалізують за підтримки Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Рада: наступне покоління» (RANG), що виконується ГО «Інтерньюз-Україна» в партнерстві з ГО «Об’єднання «Агенція розвитку освітньої політики».
Неділя, 04 Лютого 2024
В процесі реалізації проєкту "Права людини - важлива європейська цінність", який підтримувався Представництвом ЄС в Україні, євроклуб "Сучасник" разом з євроклубами-партнерами створив спільну онлайн дошку, яка об'єднала дослідження в царині правозахисної діяльності в наших містах.
Неділя, 04 Лютого 2024
Євроклуб "Сучасник"( гімназія №12,м.Кам'янське) з великим задоволенням долучився до проєкту "Різдвяний адвенткалендар", який реалізовувала "Асоціація євроклубів Нікополя" за підтримки Представництва ЄС в Україні.
Середа, 20 Грудня 2023
11 грудня в гімназії №12 міста Кам'янського відбувся брейн-ринг "Права людини - важлива європейська цінність", присвячений Міжнародному дню прав людини та 75-річниці прийняття Загальної декларації прав людини.

Більше новин Мереж ЄС
П'ятниця, 28 Червня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби Євроклуби
З нагоди цього дня в Дніпровському євроклубі "Без кордонів" зібрались діти на квіз-тайм "Моя Україна".
Четвер, 27 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
Ну от і настало довгоочікуване літечко, а з ним і неменш довгоочікувані канікули. А яке ж найцікавіше заняття влітку на канікулах? Звичайно - подорожі!
Четвер, 20 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
З нагоди Дня Португалії у бібліотеці відбулася зустріч євроклубівців.