Президент євроклубу «Сузір’я» Юрковський Максим – переможець конкурсного відбору EU Study Days (Єврошколи) – 2023!

  Понеділок, 20 Березня 2023 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби

Представництво ЄС в Україні оголосило на початку 2023 року набір українських школярів та студентів для участі у EU Study Days (Єврошколи) – 2023. EU Study Days надають можливість старшокласникам, студентам та аспірантам дізнатися більше про Європейський Союз та відносини між ЄС та Україною від ключових європейських та українських експертів у цій сфері.

До участі запрошувалися: учні середніх шкіл, ліцеїв, гімназій, які здобувають середню освіту (9-11 класи); студенти магістратури, або останнього курсу бакалаврату українських ЗВО денної форми навчання та аспіранти будь-якої форми навчання. Конкурсний відбір проходив у 2 етапи:Відбір за заявками. Онлайн-тестування на платформі https://www.eustudydays.in.ua/.

Президент євроклубу «Сузір’я» Юрковський Максим пройшов два етапи відбору і став слухачем Єврошколи! Учасники Єврошколи матимуть можливість прослухати відеолекції або презентації від дипломатів та експертів Представництва ЄС в Україні, провідних європейських та українських експертів, викладачів, практиків. Для них працюватимуть вебінари, відкриті дискусії, творчі майстерні, дебати, ігри та інші інтерактивні заходи на платформах Zoom/Webex.

Європейські дипломати та експерти розкажуть про підтримку України Європейським Союзом, пріоритети допомоги ЄС у післявоєнній відбудові України, ознайомлять з програмами та проєктами ЄС в Україні. Учасники опанують м’які навички, які потрібні сучасній молодій людині, щоб побудувати успішну кар’єру, познайомляться з освітніми та культурними програмами та багатьма іншими можливостями для молоді в ЄС. 20 найкращих слухачів з-поміж школярів візьмуть участь у літній та зимовій школах в очному форматі. Щиро радіємо Максимовому успіху та бажаємо потрапити у цю двадцятку!


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.