Євромарафон до Дня Європи

  Середа, 10 Травня 2023 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби

У Піддубцівському ліцеї 8-12 травня триває Євромарафон, де учні та вчителі беруть участь у різноманітних активностях, присвячених Європі. 9 травня виконавці проєкту "Європейська молодь на шляху до європейських цінностей" зустрілася онлайн з грузинським колегою

Євромарафон до Дня Європи

У Піддубцівському ліцеї 8-12 травня триває Євромарафон, де учні та вчителі беруть участь у різноманітних активностях, присвячених Європі. 9 травня день був особливо насиченим, адже: Євроклуб «Сузір’я» з координаторкою Ольгою Чухілевич провів онлайн-зустріч виконавців проєкту «Українська молодь на шляху до європейських цінностей» з Giorgi Mamulashvili - молодим європейським послом від Грузії, виконавчим секретарем Молодіжного форуму за сталий розвиток та європейську інтеграцію, керівником грузинської організації "Європейський молодіжний центр.

До зустрічі долучилися координатори Євроклубів та їх учні з Тернополя, Дніпропетровської області, Сумської області, Львова Луцька. Говорили про європейську інтеграцію обох країн, Євроклуби та їх діяльність.

Учні 2-4 класів узяли участь у акції «Розфарбуємо Європу». На перервах діти малювали прапори країн ЄС, слухали розповіді про ці країни і самі розповідали про них.

Учні 4 класу стали учасниками квесту «Ми – європейці». Бібліотекар Оксана Циплюк приготувала для них цікаві локації, де четвертокласники розгадували завдання, пов’язані з Європою.

Учні 5-8 класів долучилися до конкурсу малюнків «Країна Європи, в якій я мрію побувати». Переможців конкурсу буде визначено шляхом голосування.

«Старійшини» Євроклубу, старшокласники, позмагалися у знанні прапорів країн Європи.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.