Святкуємо День Європи

Середа, 10 Травня 2023 Яськова Ірина Михайлівна "Insight" м. Чугуїв Євроклуби Євроклуби
Євроклуб "Insight" відзначив День Європи інтерактивним заходом в пункті незламності, запросивши учнів своєї громади

Євроклуб Insight відзначив День Європи інтерактивним заходом для учнів 5-6 класів Чугуївської громади. Із задоволення приєднавшись до чудового флешмобу «Розфарбуй Європу» учасники досліджували країни та ділилися отриманими знаннями одним з одним й змагалися у вікторині з географії. Дискусія про розуміння європейських традицій та командна робота над проектами «Якою ми бачимо європейську Україну» довели, що наші діти – нове покоління з нестандартним мисленням, яке безперечно, - майбутнє нашої держави. Україна – це Європа.

Усі новини євроклубу ""Insight""
Субота, 25 Травня 2024
Євроклуб "Insight" завітав до євроклубу "Крилаті серця". Попри обстріли міста та області, дітям вдалося зібратися разом в безпечному місті та отримати позитивні емоції та нові знання.
Середа, 22 Травня 2024
До Дня Європи Euroclub “Insight” Чугуївського ліцею №5 провів два інтерактивні заходи в укритті, метою яких було пошірення знань про ЄС, а також емоційна підтримка учнів.
Субота, 04 Травня 2024
До Дня Європи євроклуб “Insight” запускає флешмоб "Історичні місця мого міста, пов'язані з Європою".
Субота, 04 Травня 2024
Євроклуб “Insight” підтримав акцію «Посади дерево миру!». Понад 20 дерев та кущів було висаджено на території Чугуївського ліцею №5.

Більше новин Мереж ЄС
П'ятниця, 28 Червня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби Євроклуби
З нагоди цього дня в Дніпровському євроклубі "Без кордонів" зібрались діти на квіз-тайм "Моя Україна".
Четвер, 27 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
Ну от і настало довгоочікуване літечко, а з ним і неменш довгоочікувані канікули. А яке ж найцікавіше заняття влітку на канікулах? Звичайно - подорожі!
Четвер, 20 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
З нагоди Дня Португалії у бібліотеці відбулася зустріч євроклубівців.