Семінар з елементами тренінгу рамках проєкту Євроклубу УІПА "UKRAINIAN YOUTH ON THE WAY TO DEMOCRATIC VALUES"

Субота, 20 Травня 2023 Шапаренко Олена Володимирівна Євроклуб УІПА (Euroclub UEPA) Харків Євроклуби Євроклуби
На кафедрі ІПЄІМС 03.04.2023 року був проведений семінар з елементами тренінгу для студентів “DIRECTIONS OF PSYCHOLOGICAL HELP” у рамках проєкту Євроклубу "UKRAINIAN YOUTH ON THE WAY TO DEMOCRATIC VALUES". Організатор – старший викладач кафедри ІПЄІ та МС О. В. Бринцева.

Під час воєнного стану психологічна підтримка особистості набуває надзвичайного значення, адже загибель людей, бойові дії виходять за рамки звичайного людського досвіду. Мабуть, тому затребуваність психологічної підтримки, порад і спілкування з психологом досить велика навіть у тих областях, де бойові дії не йдуть. Майбутнє будь-якої країни визначається не рівнем споживання, а рівнем розвитку, руху вперед. І майбутнє нашої країни, спільноти, науки будуть визначати люди освічені, компетентні, мотивовані – ті, якими ви можете зараз стати, продовжуючи своє навчання, поглиблюючи фах, а також набуваючи інші компетенції у споріднених галузях або відкриваючи зовсім нові цікаві пропозиції.

На кафедрі ІПЄІМС 03.04.2023 року був проведений семінар з елементами тренінгу для студентів “DIRECTIONS OF PSYCHOLOGICAL HELP” у рамках проєкту Євроклубу "UKRAINIAN YOUTH ON THE WAY TO DEMOCRATIC VALUES". Організатор – старший викладач кафедри ІПЄІ та МС О. В. Бринцева. На семінарі виступили з доповідями студенти гр. ДМП ПС-20 -1 Д. Кулік, Д.Зінченко, Н. Чечель. Всі учасники онлайн-семінару прийняли активну участь у обговоренні питань та докладів.