Конкурс плакатів Being a citizen of the European Union: what does it mean?”

Середа, 01 Листопада 2023 Шапаренко Олена Володимирівна Євроклуб УІПА (Euroclub UEPA) Харків Євроклуби Євроклуби
Конкурс плакатів Being a citizen of the European Union: what does it mean?” - це складова спільних заходів євроклубу УЇПА та партнерів в рамках спільного проєкту “Українська молодь на шляху до демократичних цінностей” за підтримки Представництва ЄС в Україні та Euroquiz Ukraine.

Конкурс плакатів Being a citizen of the European Union: what does it mean?” - це складова спільних заходів євроклубу УЇПА (координатор к.філос.н.,доц. Шапаренко О.В.), Євроклубу «Open World» (куратор вчитель англійської мови Соколова Л.Г., а також розмовного клубу «Forum» Національного транспортного університету в Києві (керівник к.педагог.н., доц. Шевчук Л. O. ) в рамках спільного проєкту “Українська молодь на шляху до демократичних цінностей” за підтримки European Union in Ukraine та Euroquiz Ukraine.

Триває голосування з метою визначення переможця (переможців) конкурсу на платформі padlet.com https://padlet.com/hannakorniush/what-it-means-to-be-a-european-citizen-l8no92p6rk2owge7

Результати буде оприлюднено на наступному засіданні євроклубів.

Усі новини євроклубу "Євроклуб УІПА (Euroclub UEPA)"
Середа, 08 Травня 2024
8 травня 2024 р. євроклуб УІПА спільно з партнерськими євроклубами "WWW (White World Wide)" Харківського ліцею № 80 та "Open World" Харківського ліцею № 144 провели урочистий захід, присвячений Дню Європи.
Понеділок, 15 Квітня 2024
Пилипченко Анаастасія, активна учасниця Євроклубу UEPA отримала Сертифікат про успішне навчання та розповіла про свій досвід в програмі EU Study Days
Понеділок, 15 Квітня 2024
15 березня 2024 р. в рамках нового проекту “Якісний відео-контент про базові європейські цінності – крок до розбудови європейської країни в Україні” представники партнерських євроклубів УІПА та Харківського ліцею 144 зустрілися з головним редактором Ме䳥вараа Serhii Prokopenko і редакторкою англійської версії Yana Sliemzina в офісі цієї незалежної медіаплатформи в Харкові.
П'ятниця, 08 Березня 2024
8 березня, 2024 р. студенти 1, 2, та 3 курсів УІПА взяли участь у святковому онлайн-засіданні Євроклубу УІПА на тему “Видатні жінки світу та України”.

Більше новин Мереж ЄС
П'ятниця, 28 Червня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби Євроклуби
З нагоди цього дня в Дніпровському євроклубі "Без кордонів" зібрались діти на квіз-тайм "Моя Україна".
Четвер, 27 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
Ну от і настало довгоочікуване літечко, а з ним і неменш довгоочікувані канікули. А яке ж найцікавіше заняття влітку на канікулах? Звичайно - подорожі!
Четвер, 20 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
З нагоди Дня Португалії у бібліотеці відбулася зустріч євроклубівців.