Євроклуб «Сузір’я» в гостях у Інформаційного центру ЄС у місті Луцьку

  П'ятниця, 01 Грудня 2023 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби

30 листопада колишні та нинішні євроклубівці з «Сузір’я» Піддубцівського ліцею відвідали Інформаційний центр ЄС при Волинському національному університеті імені Лесі Українки. Їх гостинно зустріли на факультеті міжнародних відносин.

Тематичну зустріч провела для юних відвідувачів Наталія Романюк – координаторка Інформаційного центру ЄС у м. Луцьку та регіональної школи політика та дипломата Волинського державного університету імені Лесі Українки, кандидат географічних наук, доцент кафедри міжнародних відносин і регіональних студій. Учні дізналися багато корисної інформації про структуру і політику ЄС, допомогу Україні під час війни.

Гарним подарунком для Піддубцівського ліцею стали монографії «Європейський Союз: навчальний посібник» та «Зелений і безпечний Європейський Союз», видані у 2023 році в університеті. Доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри міжнародних економічних відносин та управління проєктами Волинського національного університету імені Лесі Українки Андрій Бояр теж подарував учням тематичні сувеніри та книги.

Окремою темою для обговорення стали європейські цінності – тема проєкту «Українська молодь на шляху до європейських цінностей», який втілювався протягом березня-листопада 2023 року. Таким візитом до університету завершується цей проєкт.

Дякуємо за партнерство і плідну співпрацю Чирву Валентину, Євроклуб «Сучасник» КЗ "Гімназія № 12" Кам'янської міської ради Дніпропетровської обл.,Тріль Оксану, Євроклуб «Мрія» КЗ «Гімназія №14 імені Василя Сухомлинського» м. Луцьк Волинської обл., Качуровську Надію, Тернопільська центральна дитяча бібліотека КУ "Тернопільська міська ЦБС". Заходи проєкту були підтримані Предтставництвом ЄС в Україні в рамках проєкту "Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні".


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.