БРЕЙН-РИНГ "ПРАВА ЛЮДИНИ- ВАЖЛИВА ЄВРОПЕЙСЬКА ЦІННІСТЬ" ДЛЯ ЄВРОКЛУБІВ МІСТА КАМЯНСЬКОГО

  Середа, 20 Грудня 2023 Валентина Чирва Євроклуб "Сучасник" Камянське Євроклуби

11 грудня в гімназії №12 міста Кам'янського відбувся брейн-ринг "Права людини - важлива європейська цінність", присвячений Міжнародному дню прав людини та 75-річниці прийняття Загальної декларації прав людини.

Ініціатором зустрічі став євроклуб "Сучасник",що реалізовував проєкт про права людини, який підтримувався Представництвом ЄС в Україні. Учасники зустрічі євроклуб "Сучасник " (гімназія 12), євроклуб "Меридіан"(ліцей 18),євроклуб "Unity"(ліцей 22) та команда ліцею 18 переглянули відео про історію розвитку прав людини, відповіли на питання брейн-рингу, написали тематичний сенкан, дізналися про проєкт, який реалізовували євроклубівці "Сучасника ".

Переможцем брейн-рингу став євроклуб "Unity", але задоволення від зустрічі отримали всі. А також пам'ятні сертифікати та призи від Представництва ЄС в Україні. Присутні на заході координатори євроклубів та заступник директора Будинку творчості дітей та юнацтва Розумна В.М. відзначили активність. залученість, непідробний інтерес євроклубівців до теми прав людини.

Думка з нашої "Валізки вражень" учасника :"Я багато дізнався нового про права людини, познайомився з новими друзями, було приємно тут знаходитися".


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.