Євроклуб MERRYBOX. Впевнений крок у майбутнє!

  Четвер, 18 Січня 2024 Яна Цикункова Євроклуб MerryBox Марганець Євроклуби

Завдяки багаторічній активній громадській діяльності та досвіду отриманому у мережі євроклубів євроклуб Марганецького ліцею № 10 став учасником проєкту SKOLA + ВІД ГО “ТАБУЛА РАСА ДЛЯ МАЙБУТНЬОГО ПОКОЛІННЯ” та має можливість реалізовувати свої ідеї у руслі ключових компетентностей 21-го століття

Запрошення у проєкт стало для євроклубу хвилюючоюим початком нового етапу проєктної діяльності. З того моменту приєднання почуття очікування та хвилювання підживлювало ентузіазм кожного євроклубівця. Сплеском креативності та мозкового штурму вибухає кожна нова зустріч, формуються нові ідеї та стратегії. Підтримка та визнання організаторами попередніх досягнень джерелом гордості та прагненням до вдосконалення.

Проживаючі у зоні бойових дій та не маючи змоги спілкуватися, відвідувати заняття євроклубу оффлайн, євроклубівці не припиняли пошук можливостей реалізовувати проєкт у рамках конкурсу проєктів євроклубів та безпечних умов для проведення зустрічей оффлайн. Щотижня проходять захопливі заняття для набуття SOFT SKILLS, розширення світогляду, усунення стереотипного сприйнятя євроінтеграції, подолання освітніх втрат, максимальне відновлення у євроклубівців позитивного ставлення й інтересу до навчання та проєктної діяльності, спілкування з однолітками та подолання мовного та психологічного бар’єрів.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.