Учасниці Євроклубу «NEW STAR» презентували власні доповіді у рамках конференції, присвяченої розвитку національної економіки в умовах глобалізації

Понеділок, 08 Квітня 2024 Левченко Ірина Василівна Євроклуб «NEW STAR» Полтава Євроклуби Євроклуби
Учасниці студентського Євроклубу «NEW STAR» Полтавської політехніки стали спікерками IІI Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «Пріоритети розвитку національної економіки в умовах глобалізації», презентувавши виступи про досвід зарубіжних країн у сфері вдосконалення управлінських заходів в екологічній сфері та систему міжнародних економічних відносин України з іншими державами в умовах військових дій та післявоєнного відновлення.

Члени студентського Євроклубу «NEW STAR» взяли участь у IІI Всеукраїнській науково-практичній Інтернет-конференції «Пріоритети розвитку національної економіки в умовах глобалізації», яка відбулася 27 березня 2024 р. на базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» і була організована кафедрою міжнародних економічних відносин та туризму. Під час пленарного засідання представники Євроклубу виступили із доповіддями:

- Марія Сокол «Досвід зарубіжних країн щодо вдосконалення управлінских заходів в екологічній сфері у контексті євроінтеграції»;

- Марина Костенко та Марія Наливайко «Міжнародні економічні відносини України з Великою Британією»;

- Потькало Катерина, Ширмовська Тамара «Економічні відносини України з іншими державами в умовах військових дій та післявоєнного відновлення».

На засіданні секції конференції «Європейський вибір України: завдання та пріоритети» учасники обговорили такі питання:

− сучасний стан і проблеми євроінтеграції України в умовах війни;

− новітні виклики й особливості інтеграційних процесів в Європі;

− реалізація національних інтересів України на шляху європейської інтеграції;

− тенденції розвитку аграрного бізнесу в системі європейського ринку;

− європейський досвід організації франчайзингу;

− валютна система Європейського Союзу.

Участь у конференції дозволила представникам Євроклубу не лише поглибити свої знання щодо функціонування Європейського Союзу та євроінтеграційних процесів в Україні, а й презентувати власні напрацювання перед широкою науковою спільнотою. Результати досліджень опубліковані у збірнику матеріалів конференції. Більш детальна інформація за посиланням: https://nupp.edu.ua/news/uchasnitsi-evroklubu-prezentuvali-vlasni-dopovidi-u-konferentsii-rozvitku-natsionalnoi-yekonomiki.html

Усі новини євроклубу "Євроклуб «NEW STAR»"
Четвер, 18 Квітня 2024
Члени Євроклубу Оксана Суходольська, Єлизавета Коломієць, Тетяна Голуб та координатор Ірина Левченко взяли участь у заходах з реалізації концепції дендрологічної ревіталізації внутрішнього подвір’я Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».
Середа, 17 Квітня 2024
Студентка спеціальності 242 Туризм і рекреація Полтавської політехніки Катерина Борисенко стала срібною призеркою Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science 2024», присвятивши дослідження перспективам розвитку «темного» туризму в Україні. А студентка Марія Сокол дослідила досвід зарубіжних країн щодо вдосконалення механізмів державного управління в екологічній сфері у контексті євроінтеграції.
Неділя, 31 Березня 2024
Під час першого засідання члени Євроклубу «NEW STAR» Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» обрали президентку, віце-президентку та секретарку, які будуть виконувати представницькі функції протягом року.
Понеділок, 04 Березня 2024
На базі кафедри міжнародних економічних відносин та туризму Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» започатковано діяльність Євроклубу, спрямованого на розвиток молодіжної дипломатії, залучення молоді до процесів створення позитивного іміджу України на міжнародній арені, пропагування євроінтеграційних процесів та європейських цінностей.

Більше новин Мереж ЄС
П'ятниця, 28 Червня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби Євроклуби
З нагоди цього дня в Дніпровському євроклубі "Без кордонів" зібрались діти на квіз-тайм "Моя Україна".
Четвер, 27 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
Ну от і настало довгоочікуване літечко, а з ним і неменш довгоочікувані канікули. А яке ж найцікавіше заняття влітку на канікулах? Звичайно - подорожі!
Четвер, 20 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
З нагоди Дня Португалії у бібліотеці відбулася зустріч євроклубівців.