Фінал конкурсу дитячої поезії та малюнків «Якою я бачу європейську Україну» євроклубу "Сузір'я"

Понеділок, 13 Травня 2024 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби Євроклуби
До Дня Європи євроклуб "Сузір'я" Піддубцівського ліцею провів конкурс "Якою я бачу європейську Україну" серед учнів 10 шкіл Підгайцівської ТГ. На нагородження завітала почесна гостя, координатор Інформаційного Центру ЄС у м. Луцьку Наталія Романюк

До Дня Європи у Підгайцівській громаді нагородили переможців конкурсу дитячої поезії та малюнків «Якою я бачу європейську Україну». Школярі закладів освіти громади отримали чудову можливість напередодні Дня Європи висловити свої думки щодо європейського вектора розвитку України у малюнках та авторській поезії. Діти з різних куточків громади проявили свою творчість, оригінальність та креативність.

10 травня в приміщенні Молодіжного простору «КЛЮБ» у селі Підгайці відбулось урочисте вручення призів та дипломів переможцям. Керівниця Євроклубу "Сузір'я" Піддубцівського ліцею Ольга Чухілевич розповіла присутнім у залі про Євроклуб та його діяльність, про підтримку Представництвом Європейського Союзу в Україні.

Почесна гостя події - координаторка Центру європейської інтеграції в інформаційному центрі ЄС при Волинському національному університеті ім. Лесі Українки, кандидат географічних наук, викладач факультету міжнародних відносин Романюк Наталія Іванівна розповіла проєвропейському активу учнівської молоді Підгайцівської громади про історичні аспекти, перспективи євроінтеграційних процесів в Україні та детально зосередила увагу молоді на європейських цінностях.

Переможці конкурсу продекламували авторські вірші, головною думкою яких було їхнє особисте бачення європейської України. Кульмінацією теплої зустрічі з нагоди Дня Європи стало вручення дипломів та цінних подарунків переможцям конкурсу дитячої поезії та малюнків, подяк їх наставникам.

"Щиро вітаємо переможців, дякуємо педагогам, які відгукуються, які спонукають дітей розвиватися різносторонньо, зокрема у напрямку європейських цінностей. Для наших обдарованих діток це додаткова мотивація. Пам'ятаймо якою ціною нам дається прагнення бути Європейською країною, відстоювати свободу як однієї з головних європейських цінностей. Слава нашим захисникам, нашим мужнім воїнам", - підсумувала в.о. начальниці відділу освіти, культури, молоді та спорту Світлана Зінкевич.

Усі новини євроклубу "Сузір'я"
Четвер, 04 Квітня 2024
Що ти знаєш про європейські цінності? Опитування старшокласників з окремих шкіл Волинської, Дніпропетровської, Львівської областей провела учениця 8-Б класу Піддубцівського ліцею Головій Валерія. Результати опитування юна науковиця представила у науково-дослідницькій роботі «Формування європейських цінностей в учнівської молоді через діяльність шкільних євроклубів» у Волинській обласній Малій академії наук.
Вівторок, 23 Січня 2024
У Піддубцівському ліцеї стартувала міжнародна українсько-литовська програма Twinschools, що має на меті познайомити і об’єднати школи України та Литви. Twinschools – це проект-платформа, де українські та литовські учні взаємодіють дистанційно під час спеціальної 8-тижневої соціально-освітньої програми
П'ятниця, 01 Грудня 2023
30 листопада колишні та нинішні євроклубівці з «Сузір’я» Піддубцівського ліцею відвідали Інформаційний центр ЄС при Волинському національному університеті імені Лесі Українки. Їх гостинно зустріли на факультеті міжнародних відносин.
Середа, 10 Травня 2023
У Піддубцівському ліцеї 8-12 травня триває Євромарафон, де учні та вчителі беруть участь у різноманітних активностях, присвячених Європі. 9 травня виконавці проєкту "Європейська молодь на шляху до європейських цінностей" зустрілася онлайн з грузинським колегою

Більше новин Мереж ЄС
П'ятниця, 28 Червня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби Євроклуби
З нагоди цього дня в Дніпровському євроклубі "Без кордонів" зібрались діти на квіз-тайм "Моя Україна".
Четвер, 27 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
Ну от і настало довгоочікуване літечко, а з ним і неменш довгоочікувані канікули. А яке ж найцікавіше заняття влітку на канікулах? Звичайно - подорожі!
Четвер, 20 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
З нагоди Дня Португалії у бібліотеці відбулася зустріч євроклубівців.