Дізнаємось про Європу та ЄС більше.

Середа, 22 Травня 2024 Яськова Ірина Михайлівна "Insight" м. Чугуїв Євроклуби Євроклуби
До Дня Європи Euroclub “Insight” Чугуївського ліцею №5 провів два інтерактивні заходи в укритті, метою яких було пошірення знань про ЄС, а також емоційна підтримка учнів.

Інтерактивна зустріч «Що я знаю про Європу?» для учнів 5 класів допомогла дітям дізнатіся більше про Європейський Союз та країни, які до нього входять. Вікторини та розмальовки залучили всіх та додали позитиву. Дискусія про ЄС в 9 класах виявилася дуже жвавою. Спочатку учасники переглянули фільм про історію створення ЄС, обговорили різні аспекти, які стосуються його існування, а потім дискутували про плюси та мінуси навчання за кордоном. Найкращі гравці та спікери отримали подарунки від Представництва ЄС.

Усі новини євроклубу ""Insight""
Субота, 25 Травня 2024
Євроклуб "Insight" завітав до євроклубу "Крилаті серця". Попри обстріли міста та області, дітям вдалося зібратися разом в безпечному місті та отримати позитивні емоції та нові знання.
Субота, 04 Травня 2024
До Дня Європи євроклуб “Insight” запускає флешмоб "Історичні місця мого міста, пов'язані з Європою".
Субота, 04 Травня 2024
Євроклуб “Insight” підтримав акцію «Посади дерево миру!». Понад 20 дерев та кущів було висаджено на території Чугуївського ліцею №5.
Середа, 10 Травня 2023
Євроклуб "Insight" відзначив День Європи інтерактивним заходом в пункті незламності, запросивши учнів своєї громади

Більше новин Мереж ЄС
П'ятниця, 28 Червня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби Євроклуби
З нагоди цього дня в Дніпровському євроклубі "Без кордонів" зібрались діти на квіз-тайм "Моя Україна".
Четвер, 27 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
Ну от і настало довгоочікуване літечко, а з ним і неменш довгоочікувані канікули. А яке ж найцікавіше заняття влітку на канікулах? Звичайно - подорожі!
Четвер, 20 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
З нагоди Дня Португалії у бібліотеці відбулася зустріч євроклубівців.