День Європи в Дніпрі

Середа, 22 Травня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби Євроклуби
З нагоди Дня Європи в євроклубі "Без кордонів" пройшла низка заходів для молоді.

Надзвичайно насичені травневі дні! Провели онлайн-вікторину для всіх охочих, 12 запитань про Європу, історію створення ЄС, його символи й цікаві факти. У вікторині взяли участь 92 учасники, серед них 5 переможців.

Але головний результат вікторини - активність учнівської спільноти! Із школярами грали в подорож "Галопом по Європах!". Грали в квіз, відгадували країни по контурах, "подорожували" Європою, шукали прапори та історичні пам'ятки, складали пазли Мапа України. Нагородою для учасників заходів стала сувенірна брендована продукція від Представництва ЄС в Україні.

Усі новини євроклубу "Євроклуб "Без кордонів""
П'ятниця, 28 Червня 2024
З нагоди цього дня в Дніпровському євроклубі "Без кордонів" зібрались діти на квіз-тайм "Моя Україна".
Середа, 17 Квітня 2024
До Дня довкілля Дніпровський євроклуб "Без кордонів" зібрав підлітків на еко майстерці.
Вівторок, 20 Лютого 2024
Щороку 21 лютого світ відзначає Міжнародний день рідної мови. Євроклуб "Без кордонів",м. Дніпро, зібрав наймолодших своїх вихованців за круглим столом.
Неділя, 28 Січня 2024
27 грудня на базі науково-технічної бібліотеки ГМК України, м. Дніпро, пройшов тренінг для підлітків "Профорієнтація в умовах війни".

Більше новин Мереж ЄС
Четвер, 27 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
Ну от і настало довгоочікуване літечко, а з ним і неменш довгоочікувані канікули. А яке ж найцікавіше заняття влітку на канікулах? Звичайно - подорожі!
Четвер, 20 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
З нагоди Дня Португалії у бібліотеці відбулася зустріч євроклубівців.
Середа, 19 Червня 2024 Людмила Радченко HistoryES Боярка Євроклуби Євроклуби
19 червня 2024 року в режимі онлайн в рамках проєкту «Україна-ЄС: історія, реалії та перспективи» кафедрою міжнародних відносин і суспільних наук гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України, євроклубом "History EU" було організовано та проведено Всеукраїнський науково-практичний вебінар «Відносини Україна – ЄС: трансформація міжнародної парадигми». До вебінару доєдналися друзі та партнери проєкту із навчальних закладів Києва, Миколаєва, Черкас. Співорганізаторами вебінару стали Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Національний технічний університет «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського», Черкаський національний університет ім. Богдана Хмельницького, Національний авіаційний університет, а також євроклуби партнери проєкту: «Euro_Nation», «Євро Laif», « Назустріч».