Прийшов час обрати найкреативніші євроклуби України!

  П'ятниця, 19 Січня 2018 Euroquiz

Представництво ЄС в Україні оголошує черговий всеукраїнський конкурс євроклубів.
Щоб виграти – достатньо запропонувати найцікавішу ідею для короткострокового проекту, який ваш євроклуб планує реалізувати з березня по червень 2018 року.
10 євроклубів, які запропонують найкращі ідеї проектів, отримають підтримку для втілення ідеї свого проекту в життя. Переможці будуть нагороджені спеціальними сертифікатами від Представництва ЄС та запрошені на Форум мереж ЄС у вересні 2018 року.

Загальна тема цьогорічного конкурсу - «Як рух України до ЄС змінює нашу країну?».

Проекти можуть відповідати на одне або декілька з наступних питань:

  • Як рух України до ЄС змінює Ваше місто?
  • Які сліди залишила Європа в історії твого населеного пункту?
  • Яке значення мають європейські цінності в житті твого міста?
  • Яким чином підвищити в твоєму місті рівень толерантності, поваги до оточуючих, дотримання законів тощо?

Можливі ідеї проектів:

  • Громадські акції у різних містах (одночасно або послідовно) за участю кількох євроклубів: флешмоби, публічні кампанії з поширення інформації, волонтерські заходи, екологічні заходи на рівні школи чи дому тощо.
  • Віртуальний поїзд дружби – обмін досвідом між різними євроклубами: проведення он-лайн тренінгів, скайп-зустрічей, інтелектуальних ігор, конкурсів тощо за участю кількох євроклубів.
  • Проведення культурних заходів (фотовиставок, музичних конкурсів,  кінопоказів тощо) в різних містах за участі різних євроклубів.

Євроклуби вільні запропонувати інші ідеї або теми проектів.

Євроклуб може подати необмежену кількість заявок, проте відібрано буде не більше одного проекту від одного клубу.

Конкурс вітає мережування, тому перевага надаватиметься ідеям проектів, до виконання яких залучено не менше 3 євроклубів.

Переможці отримають консультаційно-інформаційну підтримку під час  реалізації свого проекту, необхідні листи підтримки для організації заходів, подяки організаторам, волонтерам, запрошення на дводенний  Форум мереж ЄС у вересні та знайомство з представниками різних мереж ЄС, відвідають Представництво ЄС, підтримку на організаційні витрати проекту.

Кращі реалізовані проекти будуть опубліковані на сайті http://euroquiz.org.ua/ та в соціальних мережах, як приклади кращої практики серед євроклубів України. Усі переможці будуть запрошені на святковий форум мереж ЄС, що відбудеться у вересні у м. Київ.

Щоб взяти участь у конкурсі заповніть онлайн-заявку за адресою: euroquiz.org.ua

Дедлайн подачі ідей – 01 березня 2018 р. Результати будуть оголошені  15 березня 2018 р. Усі проекти мають бути реалізовані до 23 червня 2018 р.

Поспішайте поборотися за звання найкреативнішого євроклубу України!


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.