Зустріч членів Євроклубу "Unity".

Четвер, 04 Травня 2017 Кравченко Юлія Григорівна UNITY м. Кам'янське Євроклуби Євроклуби
На базі СЗШ №22 відбулася зустріч членів Євроклубу "Unity" та учнів школи з волонтерами.
12 квітня 2017 року відбулася зустріч членів Євроклубу "Unity" та учнів школи з волонтерами, які відвідали наш заклад. У 2017 році весь світ відзначає 500-річчя Реформації, яка докорінно змінила історію середньовічної Європи. Адже реформи відбулися не лише в духовному, але й культурному, економічному та політичному житті суспільству. Ідеї реформації вплинули на історію та життя українців. Головна мета проведення заходу спрямована на підвищення рівня духовності та освіченості громадян та формування у молоді розуміння, що суспільство потребує духовного відродження та зміни світоглядних орієнтирів, адже жодні перетворення в країні не можливі без змін у серцях та свідомості людей. Волонтери на високому професійному рівні познайомили євроклубівців з актуальними питаннями сьогодення. Під час зустрічі учні ознайомились з досвідом передових європейських держав, які стали світовими лідерами соціального й економічного розвитку та залишилися такими. Присутні переглянули відеофільм R-500, отримали відповіді на актуальні питання. Учні усвідомили, що лише починаючи з малого можна досягти високих результатів в реформуванні суспільства. Ті перші справи: збір макулатури, прибирання шкільної території, дитячих майданчиків, піклування про дітей-сиріт, допомога ветеранам - і є запорукою подальшого успіху у відродженні моральних цінностей у суспільстві.
Усі новини євроклубу "UNITY"
Вівторок, 04 Липня 2017
Члени євроклубу "UNITY" СЗШ 22 м.Кам'янського під час літніх канікул завітали до відпочиваючих шкільного дитячого табору "Дивосвіт" на базі нашої школи з цікавими розвагами.
Понеділок, 03 Липня 2017
До Дня Європи в Україні активісти євроклубу UNITY" СЗШ 22 провели для учнів 7-9 класів просвітницький лекторій з історії створення ЄС та євроінтеграційних процесів і запропонували взяти участь в пізнавально -розважальній вікторині"Єврознайка". Учні в ігровій формі знайомилися з країнами - членами ЄС, розширили коло своїх знань про Європу.

Більше новин Мереж ЄС
П'ятниця, 28 Червня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби Євроклуби
З нагоди цього дня в Дніпровському євроклубі "Без кордонів" зібрались діти на квіз-тайм "Моя Україна".
Четвер, 27 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
Ну от і настало довгоочікуване літечко, а з ним і неменш довгоочікувані канікули. А яке ж найцікавіше заняття влітку на канікулах? Звичайно - подорожі!
Четвер, 20 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
З нагоди Дня Португалії у бібліотеці відбулася зустріч євроклубівців.