Друзів багато не буває, спікерів теж!

Вівторок, 13 Березня 2018 Берлін Ольга Анатоліївна Євроклуб "Астра" Кропивницький Євроклуби Євроклуби
Євроклуб «Астра» активно шукає партнерів для проекту «The Informed Choice».

До нас вже долучилися: євроклуб " Соняшник", комунальний заклад "Глинське навчально-виховне об'єднання "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дошкільний заклад" Світловодської районної ради, Вільшанський ЦДЮТ, євроклуб "Млади сьрдца", євроклуб "Євродіти" Грузківського НВК Кіровоградського району, євроклуб 'Промінь Європи' загальноосвітнбої школи 1-2 ступенів, філія Новостародубської загальноосвітньої школи 1-3 ступенів, євроклуб "Єврозоря" Луцької ЗОШ 25. 

Крім того, в нас же є перший спікер - військовий журналіст Іриною Сампан! У п’ятницю, 16 березня, вона проведе лекцію «Знайомство з медіа» для учнів Кіровоградського облкомплексу. Активно ведемо перемовини з центром зайнятості та місцевою ТРК. We will keep you updated! Якщо в вас раптом виникло бажання до нас приєднатися, пишіть на nastasiakondaurova@gmail.com, або шукайте нас у соцмережах https://www.facebook.com/profile.php?id=100001874073359,  https://www.facebook.com/profile.php?id=100012891826923.

Ми відкриті до спілкування: ви можете написати нам навіть не з приводу проекту, а просто якщо вам сумно! Ми дуже любимо наших партнерів, і якщо ви раптом будете в нашому регіоні, ми неодмінно чекатимемо вас на каву!

Усі новини євроклубу "Євроклуб "Астра""
Понеділок, 18 Травня 2020
З метою популяризації європейських демократичних цінностей та європейської інтеграції серед учасників євроклубів та громадських об’єднань, формування навичок громадянської активності з 3 по 16 травня було проведено комплекс заходів, зібрали майже 3000 учасників з усіх районів Кіровоградщини та 14 областей України!
Неділя, 10 Травня 2020
Що? Євровечірка онлайн «Готуємося до Дня Європи» в рамках проекту «День Європи онлайн»
Коли? 12 травня 2020 року, 16.00
Субота, 09 Травня 2020
Перевір свої знання про Європу та Європейський союз. Візьми участь в онлайн-вікторині від проекту «День Європи онлайн»!
Четвер, 01 Березня 2018
Чудова новина: євроклуб «Астра» Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу «гімназія-інтернат - школа мистецтв» сумісно зі студентською ініціативою «K’Power» розробили ідею проекту «Я знаю, що обираю»/”The Informed Choice”.

Більше новин Мереж ЄС
П'ятниця, 28 Червня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби Євроклуби
З нагоди цього дня в Дніпровському євроклубі "Без кордонів" зібрались діти на квіз-тайм "Моя Україна".
Четвер, 27 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
Ну от і настало довгоочікуване літечко, а з ним і неменш довгоочікувані канікули. А яке ж найцікавіше заняття влітку на канікулах? Звичайно - подорожі!
Четвер, 20 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
З нагоди Дня Португалії у бібліотеці відбулася зустріч євроклубівців.