Міжнародна конференція з прав людини в Тулузі (Франція)

Понеділок, 09 Квітня 2018 Мірошниченко Світлана Анатоліївна Патріоти Київ Євроклуби Євроклуби
Участь учнів та вчителів НВК №20 у Міжнародній конференції з прав людини у Франції

Учні та вчителі НВК №20 з 28 березня по 5 квітня 2018 року брали участь в Міжнародній конференції з прав людини в коледжі Пьєра Лабітрі (Тулуза, Франція). Цей захід був присвячений 50-річчю з дня смерті відомого борця за права людини Мартіна Лютера Кінга.

В конференції брали участь делегації з України, Франції, Польщі, Румунії, Індії, Непалу та Колумбії. Кожна з них представляла свою країну, своє рідне місто, навчальний заклад та проблеми прав людини, які існують в кожній з країн.

Результатом конференції була презентація шляхів вирішення проблем дискримінації та расизму, над якими працювали 4 групи учасників, де об’єдналися представники делегацій з України (НВК №20), Франції, Румунії, Індії, Польщі, Колумбії та Непалу. Також делегація з кожної країни запропонувала проект, який вона може втілити в своєму навчальному закладі.

Після офіційної частини було організовано пікнік з національними стравами країн-учасників конференції.

Усі новини євроклубу "Патріоти"
Середа, 21 Листопада 2018
21 листопада - День Гідності і Свободи - головне свято патріотів України!
Середа, 21 Листопада 2018
Арт-виставка робіт учнів, присвячених цій сумній даті
Неділя, 14 Жовтня 2018
У рамках реалізації проекту євроклубу учні 6-Б та 6-В класу здійснили екскурсію «Світ трипільської культури» до Київського обласного археологічного музею.
П'ятниця, 18 Травня 2018
Нагородження учнів та вчителів НВК №20 м. Києва за досягнення в навчанні, творчості, спорті та активній шкільній діяльності.

Більше новин Мереж ЄС
П'ятниця, 28 Червня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби Євроклуби
З нагоди цього дня в Дніпровському євроклубі "Без кордонів" зібрались діти на квіз-тайм "Моя Україна".
Четвер, 27 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
Ну от і настало довгоочікуване літечко, а з ним і неменш довгоочікувані канікули. А яке ж найцікавіше заняття влітку на канікулах? Звичайно - подорожі!
Четвер, 20 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
З нагоди Дня Португалії у бібліотеці відбулася зустріч євроклубівців.