"Європа в школі і не тільки..." від Луцької ЗОШ №25

  Середа, 18 Квітня 2018 Струбицька Ольга Володимирівна Єврохаб "Єврозоря" Луцької ЗОШ №25 Луцьк Євроклуби

"Жива" альтернатива скайп-гутірки відбулася!

Це було надзвичайно цікаво, неочікувано, але по-своєму щиро і тепло.

Альтернативою скайп-гутірки, яка була зазначена як один із заходів проекту, стало "живе" спілкування з випускником євроклубу "Єврозоря" Швецем Олександром, який волонтарює в Республіці Польща. Але навіть під час роботи знаходить час на подорожі, оскільки захворів цією хворобою уже давно. Він відвідав 48 країн світу! І, що найцікавіше, - всі автостопом.

Мандрівник поділився своїми враженнями, відчуттями та досвідом подорожування. Ми відкривали Європу разом з ним. Віримо, що настане час і кожен з нас матиме можливість побачити ці країни в майбутньому.

Також обговорили проведення наступних заходів у рамках нашого проекту: створення аматорського фільму про школу (а вона у нас справді європейська) та реклами учнівського єврохабу "Єврозоря". Очікуємо цікавої екскурсії в Луцький замок Любарта, де 1429 року відбувся з'їзд європейських монархів, метою якого було обговорити питання захисту Європи від Османської імперії та коронувати князя Вітовта. Але не судилося: корону викрали. І навіть сьогодні, якщо подивитись на верхівку в'їзної вежі Луцького замку, у променях сонця, що сходить, можна побачити обриси втраченої корони.

Приїздіть до Луцька та переконайтесь у цьому самі!


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.