Представництво ЄС проведе у м. Дніпро «День кар’єри ЄС»

  Вівторок, 24 Квітня 2018 Euroquiz

Інформаційний центр Європейського Союзу запрошує до участі у «Дні кар’єри ЄС», який пройде 25 квітня 2018 р., з 10.30 по 16.00 у Палаці Студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара (пл.Шевченка, 1)

На «Дні кар’єри ЄС» компанії зможуть знайти спеціалістів, а молодь – записатися на стажування або пройти співбесіду у цих компаніях. У заході візьмуть участь як місцеві роботодавці, так і представники європейських міжнародних компаній та проектів.

Усі учасники зможуть безкоштовно долучитися до заходів для розвитку навиків, важливих для професіонального зростання:

Панельна дискусія «Україна: нові можливості для професійного розвитку сучасної молоді», Спікери:

    • Олександр Рудік, доцент кафедри права та європейської інтеграції Дніпропетровського регіонального інституту Державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, Team Europe,
    • Олена Лесняк, представник Української компанії «Velta»,
    • Віталій Зюзін, випускник EU Study Days,
    • Гліб Стрижко, співзасновник молодіжного центру "Кузня української інтелігенції".

Тренінг 1. Безкоштовні європейські освітні можливості для молоді». Тренер: Цатурян Катерина, заступник голови ГО  «Європейська молодіжна спільнота»; Рудь-Волга Діана проектний менеджер ГО «Європейська молодіжна спільнота» .

Тренінг 2. Навчальний тренінг «Основи проектного менеджменту». Тренер: Карпова Людмила, проектний менеджер ГО «Європейська молодіжна спільнота».

Тренінг 3. «Стартапи, що потрібно для успіху: погляд NoosphereEngineeringSchool». Тренер: Булана Тетяна, співробітник ІТ -інжинірингової школи «Noosphere».

Учасники зможуть дізнатися про можливості безкоштовного навчання в ЄС для підвищення свого професійного рівня.

За додатковою інформацією звертайся до Інформаційного центру ЄС в м. Дніпро  за телефоном  098-596-96-98 або пишіть на e-mail: marinacvetaeva1@gmail.com.

 «День кар’єри ЄС» у м. Дніпро є заходом, що проводиться Інформаційним центром ЄС у м. Дніпро, в рамках проекту “Інформаційна підтримка молоді та мереж ЄС в Україні”, який фінансується Представництвом Європейського Союзу та виконується Громадською організацією “Фундація “Відкрите суспільство”. Більше про проект на сайті http://euroquiz.org.ua


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.