Відвідування Gualapack Ukraine представниками євроклубу “ЄвроStar”

Середа, 02 Травня 2018 Золотавіна Олена Олександрівна Євроклуб шкільний "ЄвроStar" Суми Євроклуби Євроклуби
Відвідування Gualapack Ukraine (завод по виготовленню упаковки для продуктів дитячого харчування у м. Суми)в рамках реалізації проекту “Європейський слід в наших містах”.

Нещодавно, в рамках реалізації проекту “Європейський слід в наших містах”, який реалізовується та фінансується Представництвом ЄС в Україні, представники євроклубу “ЄвроStar” КУ ССШ № 29 вирушили до Gualapack Ukraine (завод по виготовленню упаковки для продуктів дитячого харчування у м. Суми), щоб дізнатися про те, у яких сферах сучасного життя нашого міста беруть участь представники європейських країн.

Спілкуючись з пані Світланою Бодак, заступником генерального директора ТОВ Gualapack Ukraine, з пані Світланою Шулежко, менеджером з персоналу ТОВ Gualapack Ukraine та з пані Яною Буяновою, заступником голови правління з персоналу АТ “Технологія”, зрозуміли, що інтеграція культур народів неможлива без активної співпраці, а отже, і без вивчення англійської мови.

Висловлюємо подяку Представництву ЄС в Україні та адміністрації Gualapack Ukraine за можливість участі у конкурсі проектів.