Готуємося до Дня Європи. Євроклуб "EuroMix".

Субота, 05 Травня 2018 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби Євроклуби
Незвичайне засідання євроклубу "EuroMix". В рамках проекту пізнаємо Україну та Європу через позитив та з метою підготовки до Дня Європи була проведена гра "Європа. Запитання та відповіді".

Кожну п'ятницю ми проводимо засідання нашого шкільного євроклубу. Завжди знаходяться запитання, які потрібно вирішити,але повеселитись ми теж не забуваємо. Але зараз проекти, підготовка до Дня Європи та до зустрічі євроклубів.

Щоб покращити знання про Європу була проведена гра "Європа. Запитання та відповіді". 6 категорій:історія, культура, природа та наука,спорт, географія та калейдоскоп. Запитання доволі важкі,на деякі відповідали швидко, на деякі не знали відповіді. Найулюбленішими категоріми стали-спорт та географія.

Найкмiтливішим виявився Щока Костя, який отримав блокнот від Представництва ЄС в Україні. Грали і в інші рiзноманiтнi iгри: UNO,шашки,керпланк. I звicно пили чай з печивом...

Усі новини євроклубу "Євроклуб EuroMix"
Четвер, 18 Травня 2023
У рамках проєкту "Кращі практики Європи та Украіни. Разом ми сила" за підтримки Представництва ЄС в Україні, в рамках проєкту "Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні”, Євроклуб EuroMix організував зустріч з іспанською молоддю зі школи IES Gregorio Prieto Valdepeñas, Ciudad Real, Spain
Середа, 17 Травня 2023
У рамках проєкту "Кращі практики Європи та Украіни. Разом ми сила" за підтримки Представництва ЄС в Україні, в рамках проєкту "Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні”, була проведена зустріч з євроклубівцем Владом Рясік, який проживає та навчається у Словаччині.
Марафон зустрічей з молоддю з різних європейських краін продовжується.
Вівторок, 16 Травня 2023
В рамках проєкту "Кращі практики Європи та Украіни. Разом ми сила" за підтримки Представництва ЄС в Україні, в рамках проєкту "Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні” стартував Марафон зустрічей з молоддю з різних європейських краін під гаслом «Пізнай один одного краще!»
П'ятниця, 28 Квітня 2023
Разом з партнерами по проєкту «Кращі практики Європи та Украіни. Разом ми сила» євроклуб EuroMix бере участь в різноманітних інтелектуальних іграх «Подорож Європою» в рамках Європейського тижня цифрової грамотності (17 квітня – 7 травня).

Більше новин Мереж ЄС
П'ятниця, 28 Червня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби Євроклуби
З нагоди цього дня в Дніпровському євроклубі "Без кордонів" зібрались діти на квіз-тайм "Моя Україна".
Четвер, 27 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
Ну от і настало довгоочікуване літечко, а з ним і неменш довгоочікувані канікули. А яке ж найцікавіше заняття влітку на канікулах? Звичайно - подорожі!
Четвер, 20 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
З нагоди Дня Португалії у бібліотеці відбулася зустріч євроклубівців.