Форум Євроклубів «Молодь проти корупції! Ми за Європейські цінності!»

  Четвер, 17 Травня 2018 Корнієнко Галина Леонідівна NEW GENERATION Черкаси Євроклуби

Метою форуму було виховання патріота з активною громадською позицією, який діє згідно з морально-етичними принципами, Європейськими цінностями та здатний приймати відповідальні рішення.

Форум зібрав 36 учасників. Активну участь у ньому взяли учні Черкаської спеціалізованої школа I-III ступенів №28 імені Т.Г.Шевченка, Черкаської спеціалізованої школа I-III ступенів №3 та Черкаської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №30 та гімназисти Першої міської гімназії.

Учні мали можливість під час практичних занять та рольових ігор, які проводила керівник Євроклубу «New Generation» Корнієнко Г.Л., дізнатися більше про вплив корупції на розвиток держави та життя кожного громадянина, про причини виникнення цього явища, а головне озброїтись методами боротьби з проявами корупції та виробити концепцію дій.

Доволі часто корупція виникає тому що люди не знають своїх прав, саме тому на захід були запрошені представники Обласного молодіжного ресурсного центру, які провели цікавий тренінг про права людини. Щиро дякуємо директору центру Олені Кудрявцевій та її заступнику Володимиру Панченко, за корисні та цікаві вправи.

Активна життєва позиція молоді, яка творить майбутнє країни, надихнула всіх учасників на нові подібні форуми та створення спільних проектів.

 


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.