Європа нашими очима

П'ятниця, 18 Травня 2018 Суховерхова Олена Петрівна Ucan Харків Євроклуби Євроклуби
Захід присвячений Дню Європи зібрав євроклубівців шкіл №160 та №73. Учні спілкувались та ознайомились з відомостями про ЄС.

Старші члени євроклубу Ucan підготували презентацію для школярів школи №160 та №73.

Всі разом зібрались для спілкування та святкування Дня Європи. Учениця 6-Б класу школи №73 Гудкова Анастасія зіграла гімн Євросоюзу. Була підготована обома євроклубами виставка малюнків про Європу. Фліпчарт був готовий для запису асоціацій про Європу та був заповнений.

Усі новини євроклубу "Ucan"
Субота, 19 Лютого 2022
18 лютого на базі Харківської гімназії № 12 відбувся форум шкільних Євроклубів! Євроклуби Немишлянського району HWARANG&Ucan від шкіл №181 та №160 були учасниками заходу.
П'ятниця, 28 Січня 2022
Представниця євроклубу "Ucan" відвідала захід Школи проєктів, яка була проведена в ХНЄУ ім. Кузнеця. Вона мала змогу ознайомитись з презентацією оновленого положення «Марафон унікальних справ - 2022», в якому євроклуб приймає участь.
П'ятниця, 28 Січня 2022
Відбулось засідання кураторів Євроклуба закладів загальної середньої освіти Немишлянського району за темою "Мотивація до участі у проєктній діяльності учнівської молоді району". Метою засідання було ознайомити кураторів шкільних Євроклубів району з прикладами застосування мотиваційних механізмів в учнівському середовищі у проєктній діяльності та з користю щодо особистого саморозвитку.
П'ятниця, 12 Листопада 2021
Кураторка євроклубу "Ucan" відвідала засідання кураторів євроклубів Основянського району міста Харкова.

Більше новин Мереж ЄС
П'ятниця, 28 Червня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби Євроклуби
З нагоди цього дня в Дніпровському євроклубі "Без кордонів" зібрались діти на квіз-тайм "Моя Україна".
Четвер, 27 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
Ну от і настало довгоочікуване літечко, а з ним і неменш довгоочікувані канікули. А яке ж найцікавіше заняття влітку на канікулах? Звичайно - подорожі!
Четвер, 20 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
З нагоди Дня Португалії у бібліотеці відбулася зустріч євроклубівців.