Традиційні "мозколомні перерви"

П'ятниця, 18 Травня 2018 Дєрусова Ірина Юріївна "Euroworld" Кривий Ріг Євроклуби Євроклуби
Традиційні "мозколомні перерви" від шкільного євроклубу "Euroworld" КЗШ №114 за підтримки навчального центру «ЛандауЦентр» Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.

На цей раз учні та учениці "ломали голови" над мозколомними іграшками, які наш євроклуб отримав в подарунок від учасників EdCamp-Кривий Ріг.

Хочемо виразити вдячність, адже дітям дуже сподобалися такі корисні іграшки. Впевнені, що ще не одна "мозколомна перерва" буде присвячена їх вирішенню.

Усі новини євроклубу ""Euroworld""
Неділя, 07 Квітня 2019
Євроклуб КЗШ №114 запроваджує новий проект "Коли всі разом...", метою якого є проведення спільного дозвілля батьків і дітей.
Субота, 16 Березня 2019
Євроклубівці КЗШ №114 відвідали персональну виставку Олександра Недоруби "Дереворити криворізького митця", яка зараз знаходиться у музеї трудової слави ПРАТ "ІнГЗК" Палацу Культури.
Неділя, 24 Лютого 2019
Як приємно завершити свій учбовий день чимось яскравим і смачненьким! Саме тому в рамках програми HealthySchools UA для євроклубівців був проведений майстер-клас з виготовлення найбільш корисного десерту - фруктового салату.
Неділя, 24 Лютого 2019
Ми хочемо жити в безпечному середовищі, і ми самі можемо багато чого зробити, щоб протидіяти булінгу!

Більше новин Мереж ЄС
П'ятниця, 28 Червня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби Євроклуби
З нагоди цього дня в Дніпровському євроклубі "Без кордонів" зібрались діти на квіз-тайм "Моя Україна".
Четвер, 27 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
Ну от і настало довгоочікуване літечко, а з ним і неменш довгоочікувані канікули. А яке ж найцікавіше заняття влітку на канікулах? Звичайно - подорожі!
Четвер, 20 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
З нагоди Дня Португалії у бібліотеці відбулася зустріч євроклубівців.