«Українські️ вишиванки захоплюють світ»

П'ятниця, 18 Травня 2018 Дєрусова Ірина Юріївна "Euroworld" Кривий Ріг Євроклуби Євроклуби
Євроклубівці КЗШ №114, учні та учениці 6-А КЗШ №114, стали учасниками міжнародного спецпроекту до Дня вишиванки від «Голосу Америки» - «Українськ️і вишиванки захоплюють світ».

Євроклубівці КЗШ №114, учні та учениці 6-А КЗШ №114, стали учасниками міжнародного спецпроекту до Дня вишиванки від «Голосу Америки» - «Українськ️і вишиванки захоплюють світ».

В рамках проекту була створена інтерактивна мапа, де зібрані сотні фотографій українців та друзів України у вишиванках з різних куточків світу.

Ось пряме писилання на нашу світлину на інтерактивній мапі: https://projects.voanews.com/vyshyvanky-2018/p/dnipro/e/707

Усі новини євроклубу ""Euroworld""
Неділя, 07 Квітня 2019
Євроклуб КЗШ №114 запроваджує новий проект "Коли всі разом...", метою якого є проведення спільного дозвілля батьків і дітей.
Субота, 16 Березня 2019
Євроклубівці КЗШ №114 відвідали персональну виставку Олександра Недоруби "Дереворити криворізького митця", яка зараз знаходиться у музеї трудової слави ПРАТ "ІнГЗК" Палацу Культури.
Неділя, 24 Лютого 2019
Як приємно завершити свій учбовий день чимось яскравим і смачненьким! Саме тому в рамках програми HealthySchools UA для євроклубівців був проведений майстер-клас з виготовлення найбільш корисного десерту - фруктового салату.
Неділя, 24 Лютого 2019
Ми хочемо жити в безпечному середовищі, і ми самі можемо багато чого зробити, щоб протидіяти булінгу!

Більше новин Мереж ЄС
П'ятниця, 28 Червня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби Євроклуби
З нагоди цього дня в Дніпровському євроклубі "Без кордонів" зібрались діти на квіз-тайм "Моя Україна".
Четвер, 27 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
Ну от і настало довгоочікуване літечко, а з ним і неменш довгоочікувані канікули. А яке ж найцікавіше заняття влітку на канікулах? Звичайно - подорожі!
Четвер, 20 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
З нагоди Дня Португалії у бібліотеці відбулася зустріч євроклубівців.