Зустріч євроклубів-партнерів в рамках проекту "Європейський слід в наших містах".

Неділя, 20 Травня 2018 Золотавіна Олена Олександрівна Євроклуб шкільний "ЄвроStar" Суми Євроклуби Євроклуби
Євроклубівці КУ ССШ № 29 м. Суми взяли участь у фінальному етапі конкурсу проектів Представництва ЄС в Україні в м. Харкові

Зустріч євроклубів-партнерів в рамках проекту "Європейський слід в наших містах".

Євроклубівці КУ ССШ № 29 м. Суми разом з координаторами пані Оленою Золотавіною та пані Тетяною Остапенко взяли участь у фінальному етапі конкурсу проектів Представництва ЄС в Україні в м. Харкові (проект “Європейський слід в наших містах”, який реалізується та фінансується Представництвом ЄС в Україні ) з метою підвищення обізнаності учнів про переваги та можливості співпраці України та ЄС.

Наша подорож почалась на міській залізниці у 5 годині ранку. Ми зустріли нашу чарівну волонтерку з Франції-Шарлотту, яка теж їхала до м. Харкова в справах, але вона з задоволенням дала нам гарні поради та побажала приємного дня. Зустріч євроклубівців м. Суми, м. Харкова та м. Охтирки (Сумської області) відбувалась у приміщенні УАЛ м. Харкова (Українська академія лідерства).

Представники євроклубу “ЄвроStar” КУ ССШ № 29 м. Суми (координатори пані Олена Золотавіна та пані Тетяна Остапенко), євроклубу "ЄвроStella" Охтирської гімназії Охтирської міської ради Сумської області (координатор пані Оксана Мироняк) та євроклубу"EuroMix" ХЗОШ № 91 м. Харкова ( координатор пані Оксана Штих) презентували свою роботу над проектом.

В ході роботи учні міст провели пошукову роботу, радилися з фахівцями, відвідували міські та шкільні бібліотеки, знаходили інформацію в мережі Інтернет, ходили на екскурсії та подорожували вулицями рідних міст, досліджуючи вплив європейців на наші міста. Учні зробили висновок, що Україна тісно пов’язана з Європою, що європейці зробили та продовжують робити вагомий внесок в розвиток держави.

Впродовж зустрічі ми проводили енерджайзери на знайомство, грали в дуже цікаву гру Євро бінго та складали з пазлів карту Європи. Найактивніші євроклубівці були нагороджені подарунками, які надіслало Представництво ЄС в Україні.

Україна – це європейська держава, ми любимо та пишаємося нашою Батьківщиною.

По закінченню зустрічі ми разом співали пісню “Є на світі моя країна”, яка об’єднала євроклубівців з різних міст. Ми мали вільний час, тому гуляли по чудовому місту Харкову. Швидко пролетів час, але ми сподіваємось на нові спільні проекти, зустрічі та тісну співпрацю.

Висловлюємо подяку менеджеру Харківського відділення Української академії лідерства пані Ірині Туляковій та координатору євроклубу "EuroMix" ХЗОШ № 91 м. Харкова пані Оксані Штих за чудову зустріч.

Усі новини євроклубу "Євроклуб шкільний "ЄвроStar""
Четвер, 17 Лютого 2022
Щороку 17 лютого у світі відзначають День спонтанного прояву доброти (Random Acts of Kindness Day).
Четвер, 23 Січня 2020
Цього разу засідання євроклубу КУ ССШ № 29 м. Суми (координатори пані Олена Золотавіна та пані Тетяна Остапенко) було присвячене обговоренню саме такого питання.
Неділя, 12 Січня 2020
Саме таким гаслом керувалися євроклубівці КУ ССШ № 29 м.Суми
Неділя, 12 Січня 2020
Євроклубівці КУ ССШ № 29 м.Суми (координатори пані Олена Золотавіна та пані Тетяна Остапенко) у цю пору вирушили на гостину до євроклубівців КУ ЗОШ №12 (координатор пані Оксана Шуйська)

Більше новин Мереж ЄС
П'ятниця, 28 Червня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби Євроклуби
З нагоди цього дня в Дніпровському євроклубі "Без кордонів" зібрались діти на квіз-тайм "Моя Україна".
Четвер, 27 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
Ну от і настало довгоочікуване літечко, а з ним і неменш довгоочікувані канікули. А яке ж найцікавіше заняття влітку на канікулах? Звичайно - подорожі!
Четвер, 20 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
З нагоди Дня Португалії у бібліотеці відбулася зустріч євроклубівців.