Ми це зробили!

Неділя, 20 Травня 2018 Країло Оксана Анатоліївна Євроклуб "Вікно в Європу" селоЛучинець Євроклуби Євроклуби
Проект "Благодійна акція "Європейське містечко"" відбувся!

17 травня, у День вишиванки, ми провели у НВК "ЗНЗ-ДНЗ" с. Лучинець благодійну акцію "Європейське містечко", поєднавши таким чином визнання самоідентичності з європейськими прагненнями українців.

Недарма гасло нашого свята - "У Європу - з Україною в серці" став натхненником ідей проекту, який було подано до участі у конкурсі "Євроквізу". Тож забезпечення сувенірами для учасників конкурсів та екіпіровкою, надане партнерами з платформи співпраці Євроклубів «Євроквіз» для наших майстрів та волонтерів, було більш як доречним, а отже, людей, які забрали з наших локацій не лише власні шедеври у техніках канзаші, тістопластики, оригамі, торцювання,з флауромерангу, а й цікаві буклети та прапорці було понад сто! Серед них - гості нашого заходу, учні та вчителі із двох сусідніх шкіл району.

Було також визначено переможців у он-лайн вікторині Євроквізу, змагань зі спорту та караоке, і вони також отримали відзнаки. А шедевральна "Картина одного дня" створена спільною працею, поповнить галерею нашої школи. Наші гості отримали і чудові книги "Європа у 12 уроках" Паскаля Фонтена, які зможуть використати для поширення інформації про Євросоюз у своїх навчальних закладах.

Любителі ефектної зовнішності працювали з майстрами фейс-арту та фотографами фотозони. А сповістили всесвіт про наш захід фотокореспонденти, які проводили акцію "Селфі одного дня" у Фейсбук та живу трансляцію в Інстаграм - шукайте нас на сторінках "Європейське містечко"!

Та найбільше наше досягнення - повний позитиву час, який ми провели у атмосфері творчості, співпраці, взаємопідтримки, тобто, утверджуючи європейські цінності. І якщо даний реклами пост вас зацікавив і ви вирішили, що саме Європейського містечка не вистачало у вашій школі - Євроклуб "Вікно в Європу" запрошує до співпраці!