Класно, позитивно, креативно...

  Вівторок, 22 Травня 2018 Золотавіна Олена Олександрівна Євроклуб шкільний "ЄвроStar" Суми Євроклуби

Саме так святкували День Європи мешканці та гості міста Суми!

Цього року під час святкування Дня Європи були представлені різні локації, проходили різноманітні майстер-класи, волонтери ЄВС проводили мовні експрес-курси, були представлені інновації європейських країн, працювала виставка hand-made сувенірів “Суми креативні”, лунали європейська музика та українські пісні.

Євроклубівці КУ ССШ № 29 з радістю долучилися до заходу. Ми представили Дерево-світлофор, цікаву квітку зі старих книг та альтернативну пластикову дорогу. Всі бажаючи мали змогу сфотографуватись у венеціанському карнавальному костюмі.

Євроклубівці підготували цікаві питання та провели вікторину. Також всі бажаючі мали змогу пригоститися смачними тістечками, виготовленими євроклубівцями власноруч.

Учениця нашої школи Білан Поліна (флейта) разом з викладачем музики паном Денисом Федченко (гітара) виконали “Іспанський танок” (композитор В. Лобас) та “Менует” (композитор П. Локателлі), а Тетяна Швець та Анастасія Мартиненко співали українські пісні (викладач пані Світлана Полулях).

З задоволенням діти і дорослі грали в веселу гру-боулінг. Кращі гравці отримували призи від Представництва ЄС в Україні.

Україна-це Європа, а ми-європейці, тому День Європи-це наше свято.

Свято відбулося завдяки ГО Центру євроініціатив, за підтримки Сумської міської ради та Євроклубів Сумщини.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.