Проет "Моє рідне місто - частинка Європи"

Вівторок, 05 Червня 2018 Щербатюк Леся Анатоліївна You and Me Черкаси Євроклуби Євроклуби
Учасники євроклубу "You and Me" м.Черкаси розповідали городянам про пам'ятку архітектури і її історичний та культурний зв'язок з Європою.

В рамках роботи над проектом євроклубу "Моє рідне місто - частинка Європи" ми поцікавились у городян, що вони знають про візитівку нашого міста Блакитний палац або колишній готель Слав'янський. Лише троє з двадцяти опитаних нами перехожих правильно назвали ім'я архітектора та назву архітектурної пам'ятки.

Учні розповіли кожному історію пам'ятки, назвали їм'я великого архітектора, який будував визначні споруди не тільки у черкасах, а й по всій Європі.

Усі новини євроклубу "You and Me"
Субота, 18 Березня 2023
Учасники євроклубу "You and Me" Черкаської загальноосвітньої школи №7 презентували на радіо свій майбутній проєкт “MediaGym: прокачай свої навички з медіаграмотності”
П'ятниця, 15 Жовтня 2021
Вони створили тематичні інформаційні постери.
П'ятниця, 24 Вересня 2021
В рамках роботи над проектом"Молодь і Медіапростір"євроклубівці відвідали цікавий тренінг - досліджували джерела поширення інформації.
Неділя, 01 Листопада 2020
В рамках роботи над проектом "Будь свідомим європейцем, скажи фосфатам "СТОП" євроклубівці клубу "You and Me" Черкаської ЗОШ №7 створили інформаційні пам'ятки.

Більше новин Мереж ЄС
П'ятниця, 28 Червня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби Євроклуби
З нагоди цього дня в Дніпровському євроклубі "Без кордонів" зібрались діти на квіз-тайм "Моя Україна".
Четвер, 27 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
Ну от і настало довгоочікуване літечко, а з ним і неменш довгоочікувані канікули. А яке ж найцікавіше заняття влітку на канікулах? Звичайно - подорожі!
Четвер, 20 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
З нагоди Дня Португалії у бібліотеці відбулася зустріч євроклубівців.