Піддубцівські школярі вивчають англійську з волонтерами міжнародної програми Go Camp

  П'ятниця, 07 Вересня 2018 Euroquiz

Щороку в Україні працюють сотні мовних оздоровчих таборів, де українські школярі отримують чудову нагоду не лише провести гарно час, а й удосконалити свої знання іноземної мови.
Go Camp – новий формат табору, робочою мовою якого є англійська. Це спільний проект Міністерства освіти і науки України та Громадської ініціативи «Глобал Офіс».

За допомогою програми Go Camp діти перебувають у багатокультурному середовищі, вчаться працювати в команді, критично мислити та бути толерантними до інших. Мета Go Camp – виховати нове покоління освіченої молоді, яка вільно спілкується іноземними мовами та відкрита до інших культур.

Особливістю програми є волонтери з різних країн, яких залучають до роботи з учнями підліткового віку. За допомогою волонтерів учні долають мовний та культурний бар’єр, вчаться допомагати один одному.

Учителька Піддубцівської ЗОШ І-ІІІ ступеня Вікторія Сех у квітні цього року пройшла навчання за даною програмою у місті Ірпінь Київської області. Ця школа пройшла необхідний критеріальний відбір і мала нагоду у серпні прийняти двох волонтерів – Софі Іванюк (Великобританія) та Янеза Габровшека (Словенія).

Протягом зміни табору «STAR» волонтери за допомогою різних інтерактивних методів проводили заняття для учнів 10-14 років Піддубцівської школи. 50 дітей  глибше опанували англійську мову, дізналися про культуру й традиції туманного Альбіону, а також отримали неоціненний досвід живого спілкування.   Волонтери повезли додому подарунки, зроблені дітьми власноруч, та позитивні враження про нашу країну.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.