Піддубцівські школярі вивчають англійську з волонтерами міжнародної програми Go Camp

Вівторок, 04 Вересня 2018 Euroquiz Euroquiz
Щороку в Україні працюють сотні мовних оздоровчих таборів, де українські школярі отримують чудову нагоду не лише провести гарно час, а й удосконалити свої знання іноземної мови. Go Camp – новий формат табору, робочою мовою якого є англійська. Це спільний проект Міністерства освіти і науки України та Громадської ініціативи «Глобал Офіс».

За допомогою програми Go Camp діти перебувають у багатокультурному середовищі, вчаться працювати в команді, критично мислити та бути толерантними до інших. Мета Go Camp – виховати нове покоління освіченої молоді, яка вільно спілкується іноземними мовами та відкрита до інших культур.

Особливістю програми є волонтери з різних країн, яких залучають до роботи з учнями підліткового віку. За допомогою волонтерів учні долають мовний та культурний бар’єр, вчаться допомагати один одному.

Учителька Піддубцівської ЗОШ І-ІІІ ступеня Вікторія Сех у квітні цього року пройшла навчання за даною програмою у місті Ірпінь Київської області. Ця школа пройшла необхідний критеріальний відбір і мала нагоду у серпні прийняти двох волонтерів – Софі Іванюк (Великобританія) та Янеза Габровшека (Словенія).

Протягом зміни табору «STAR» волонтери за допомогою різних інтерактивних методів проводили заняття для учнів 10-14 років Піддубцівської школи. 50 дітей  глибше опанували англійську мову, дізналися про культуру й традиції туманного Альбіону, а також отримали неоціненний досвід живого спілкування.   Волонтери повезли додому подарунки, зроблені дітьми власноруч, та позитивні враження про нашу країну.

Усі новини євроклубу ""

Більше новин Мереж ЄС
П'ятниця, 28 Червня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби Євроклуби
З нагоди цього дня в Дніпровському євроклубі "Без кордонів" зібрались діти на квіз-тайм "Моя Україна".
Четвер, 27 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
Ну от і настало довгоочікуване літечко, а з ним і неменш довгоочікувані канікули. А яке ж найцікавіше заняття влітку на канікулах? Звичайно - подорожі!
Вівторок, 25 Червня 2024 Анна Харченко Teen Club Ромни Єврошколи Єврошколи
Четвертий день Єврошколи у Роменській МАНУМ: "від глобального клімату до європейських цікавинок"