День Європи

Вівторок, 16 Травня 2017 Мироненко Вікторія Олександрівна NIKA Полтава Євроклуби Євроклуби
Євроклуб NIKA святкує День Європи
До Дня Європи учасники Євроклубу NIKA Полтавського міського багатопрофільного ліцею №1 організували фотовиставку присвячену подорожам Європою, на котрій презентували місця, що вже відвідали; стали учасниками флеш-мобу "Україна - це Європа" та долучилися до географічного кросворду "Чи знаєш ти країни Європи?". Сподіваємося, що святкування Дня Європи в Україні об'єднає не лише учасників певних заходів, але й громадян усіх Європейських країн разом з українцями!
Усі новини євроклубу "NIKA"
Вівторок, 15 Жовтня 2019
11 жовтня для євроклубівців Полтавського міського багатопрофільного ліцею №1 ім.І.П.Котляревського відбулася зустріч "PUBLIC TALK WITH YOUTH ABOUT ERASMUS+ YOUTH"
Вівторок, 15 Жовтня 2019
Учасники Євроклубу "NIKA" Полтавського міського багатопрофільного ліцею №1 ім.І.П.Котляревського вшанували загиблих героїв, зустрівшись з їх батьками.
Неділя, 23 Вересня 2018
Євроклубівці Полтавського багатопрофільного ліцею №1 разом з усією ліцейною родиною учнів та вчителів провели флешмоб до Дня Миру.
Понеділок, 25 Вересня 2017
В незвичайний спосіб учасники ліцейного євроклубу "NIKA" відзначають Європейський день мов.

Більше новин Мереж ЄС
П'ятниця, 28 Червня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби Євроклуби
З нагоди цього дня в Дніпровському євроклубі "Без кордонів" зібрались діти на квіз-тайм "Моя Україна".
Четвер, 27 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
Ну от і настало довгоочікуване літечко, а з ним і неменш довгоочікувані канікули. А яке ж найцікавіше заняття влітку на канікулах? Звичайно - подорожі!
Четвер, 20 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
З нагоди Дня Португалії у бібліотеці відбулася зустріч євроклубівців.