З любов'ю до тварин... (Євроклуб ХСШ № 73)

Вівторок, 09 Жовтня 2018 Таболіна Людмила Вікторівна Євроклуб БДЖІЛКА Харківської спеціалізованої школи № 73 Харків Євроклуби Євроклуби
4 жовтня 2018 року євроклубівці Харківської спеціалізованої школи № 73 долучилися до проведення «Всеукраїнського уроку доброти». Маленькі євроклубівці ХСШ № 73 навчилися розумінню того, що пухнастики теж відчувають біль і радість, можуть прийти на допомогу, стати справжніми друзями.

4 жовтня 2018 року євроклубівці Харківської спеціалізованої школи № 73 долучилися до проведення «Всеукраїнського уроку доброти» та до встановлення рекорду України - «Наймасовіший урок добра в начальних закладах, проведений впродовж одного дня».

«Уроки доброти» були проведені саме 4 жовтня 2018 року у Всесвітній день тварин. Це обов’язкова умова Національного Реєстру Рекордів України, який фіксував рекорд.

Загалом у ХСШ № 73 було одночасно проведено 14 «уроків доброти» у початковій школі (1-4-ті класи) у цікавих та креативних форматах ігор, квестів, інтерактивів, проектів, змагань, театральних постановок.

Діти розповідали про своїх домашніх улюбленців, малювали, складали вірші, робили проекти у малих групах, презентації, грали у ляльки, показували міні-виставу, тим самим розповідаючи один одному про гуманне та відповідальне ставлення до тварин.

Маленькі євроклубівці ХСШ № 73 навчилися розумінню того, що пухнастики теж відчувають біль і радість, можуть прийти на допомогу, стати справжніми друзями. А тому щаслива лапа і людська рука стали символом взаєморозуміння, поваги і турботи!