День толерантності, Євроклуб ХСШ №73 (Keep Memory Alive)

  П'ятниця, 23 Листопада 2018 Таболіна Людмила Вікторівна Євроклуб БДЖІЛКА Харківської спеціалізованої школи № 73 Харків Євроклуби

Міжнародний день толерантності євроклубівці ХСШ 73 працювали з листівками "Keep Memory Alive", які були подаровані нам Yad Vashem: World Holocaust Center, Jerusalem.
Цей проект дозволяє виховати в учнів повагу до історичної пам'яті, толерантне ставлення до представників інших національностей, релігійних конфесій, небайдужість до несправедливості.

У Міжнародний день толерантності 16 листопада учні 7-х класів ХСШ 73 працювали в парах і групах з листівками "Keep Memory Alive", які були подаровані нашій школі Yadvashem Holocaust Museum, Ukrainian Center for Holocaust Studies, Yad Vashem: World Holocaust Center, Jerusalem.

Цей проект дозволяє виховати в учнів повагу до історичної пам'яті, толерантне ставлення до представників інших національностей, релігійних конфесій, патріотизм, небайдужість до несправедливості.

Діти обговорювали зміст листівок, пройнялися болем і переживаннями про долі людей, що постраждали внаслідок Голокосту, засудили прояви антисемітизму, расизму, нетолерантного ставлення людини до людини!

Відео


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.