"Проект М18" - формування у молоді відповідальності за своє майбутнє

  Неділя, 03 Лютого 2019 Таболіна Людмила Вікторівна Євроклуб БДЖІЛКА Харківської спеціалізованої школи № 73 Харків Євроклуби

Марафон унікальних справ ХМОУС

30 січня 2019 р. відбувся конкурс учнівських громадських ініціатив «Марафон унікальних справ» за підтримки Департаменту освіти Харківської міської ради.

Конкурс проектних ініціатив Харківської міської організації учнівського самоврядування спрямований на підтримку соціально-значущих ініціатив школярів, які реалізуються в межах діяльності дитячо-юнацьких громадських організацій та реалізацію колективних проектів в освітньому просторі міста.

Мета конкурсу - виховання активної громадянської позиції учнів, розвиток лідерських якостей та ключових компетентностей школярів шляхом залучення до практичного вирішення актуальних соціальних проблем міста.

Євроклуб ХСШ №73 захищав на конкурсі «Проект М18 - формування у молоді відповідальності за своє майбутнє», який має на меті розвивати громадянські компетентності, медіаграмотність, критичне мислення дітей та молоді (менших 18 років) у моделюванні виборів М18.

Також цей проект дає змогу набути досвід участі харківських школярів у міжнародних громадянських та партиципаційних проектах, сформувати у молоді виборчу культуру, активність на виборах, збільшити обізнаність учнів з діяльністю органів місцевого самоврядування. З-поміж 40 конкурсних робіт наш проект увійшов до 5 найкращих! Ми можемо більше!


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.