"Профілактика залежної поведінки" - тренінг з євроклубівцями ХСШ №73

  П'ятниця, 08 Лютого 2019 Таболіна Людмила Вікторівна Євроклуб БДЖІЛКА Харківської спеціалізованої школи № 73 Харків Євроклуби

Тренінг з євроклубівцями ХСШ № 73 з теми "Профілактика залежної поведінки" від ГО "AVP Ukraine". Підлітковий вік суперечливий - це час пошуку себе, своєї індивідуальності та ідентичності.

Яскрава і цікава коробочка манила більшість учасників зазирнути всередину. Те, що вони виявляли, багатьох розчарувало. Такий схожий досвід кожен зустрічав і в житті: якщо 8 клас порівнював це з якоюсь рекламою, то 10 клас порівняв коробочку з людиною. Деякі поділилися своїм досвідом розчарування в людях.

Такий досвід не проходить безболісно, багатьох може озлобити, зробити цинічними, а довіряти і відкриватися стає складніше.

Незалежно від теми тренінгу нам важливо було допомогти євроклубівцям знову довіряти. І перший крок до цього - відкритися самим, без прикрас, і щиро говорити про те, що нам подобається, а що ні, чому ми тут, що нам важливо. І коли ти говориш це про себе з готовністю прийняти, раптом зустрічаєш на собі багато зацікавлених, відкритих і розуміючих поглядів.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.