Будь відкритим, будь дружним, будь Європейцем!

  Субота, 06 Квітня 2019 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби

Проект Євроклубу EuroMix у м.Харкові,який проводиться в рамках проекту Представництва ЄС в Україні "Інформаційна підтримка молодіжних мереж ЄС в Україні" стартував.

Проект "Будь відкритим, будь дружним, будь Європейцем! " навправлений , щоб донести до української молоді необхідну інформацію про Європейські цінності, про нашу спільну з Європою культурну спадщину, про Глобальні цілі сталого розвитку. І головне, молодь повинна усвідомлювати, щоб стати справжнім європейцем треба мінятись самим - бути відкритими, позитивними та толерантними,навчитись поважати оточуючих.

Мета нашого проекту змінити свідомість українців( в нашому випадку, учнів, батьків, мешканців мікрорайону) та ознайомити їх з європейськими цінностями. Сформувати в українській молоді європейський менталітет, навчити їх бути віджповідальними, відкритими та дружніми!

Діти повинні розуміти зі шкільної скам'ї, що не треба їхати до Європи, щоб стати європейцем. Стати ним можно і в Україні! Не треба шукати цінності десь далеко - треба починати з себе!

Команда проекту створена, плани та ідеї обговорені. Партнерів по проекту шукаємо.

Далі буде...


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.