В Ужгороді організовано літературний круїз "Країнами Європи"

Вівторок, 14 Травня 2019 Горкій Оксана Михайлівна Комунальний заклад «Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва» Закарпатської обласної ради Ужгород Бібліотеки Бібліотеки
13 травня 2019 року в Закарпатській обласній бібліотеці для дітей та юнацтва, учні 5-А класу Ужгородської СЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 здійснили інтелектуально-літературний круїз „Країнами Європи”.

Читачі бібліотеки взявши із собою три «валізи» - інтелект, ерудицію та удачу,«мандрували» європейськими державами. П’ять зупинок та п’ять відомих всім казкарів, дитячих письменників — представників Данії, Швеції, Німеччини, Англії та Франції.

Зустрівшись з героями книг Ганса Крістіана Андерсена, Астрід Ліндгрен, Алана Мілна в дитинстві, залишаєшся їх другом на все життя...

П’ятикласники із задоволенням взяли участь у літературній вікторині «Подорожуючи казками Шарля Перро», малювали портрет Якоба, героя казки Вільгельма Гауфа, переглянули мультфільм про ведмедика Вінні Пуха та його кумедних лісових друзів. Мандрівка закінчилась.

Але нашим дітлахам ще не раз випаде можливість мандрувати країнами Європи та світу, читати та захоплюватися найяскравішими творами видатних дитячих письменників.

Усі новини євроклубу "Комунальний заклад «Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва» Закарпатської обласної ради "
Четвер, 05 Вересня 2019
Працівники відділу обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів Закарпатської обласної бібліотеки для дітей та юнацтва проводять індивідуальну інформаційну роботу з своїми читачами.
Вівторок, 27 Серпня 2019
Завдяки проекту «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні», що підтримало Представництво Європейського Союзу в Україні, в Закарпатській обласній бібліотеці для дітей та юнацтва у відділі обслуговування юнацтва оформлено Куточок Європейського Союзу «ЄС на книжковій полиці».
Четвер, 23 Травня 2019
22 травня 2019 року у відділі обслуговування юнацтва Закарпатської обласної бібліотеки для дітей та юнацтва відбулася зустріч представника Інформаційного центру ЄС в Ужгороді, який діє при Ужгородському національному університеті, з учнями 8-го класу Ужгородської ЗОШ І-ІІІ ступенів №7.

Більше новин Мереж ЄС
Вівторок, 14 Травня 2024 Мошенець Наталія Олександрівна Черкаська обласна бібліотека для дітей Черкаси Бібліотеки Бібліотеки
Низку заходів провели у Черкаській обласній бібліотеці для дітей з нагоди Дня Європи. Серед них: для учнів 5-9 класів – квести «Ми пізнаємо Європу» та «На побачення з Європою», для молодших читачів – заочну екскурсію «Галопом по Європі».
Середа, 17 Січня 2024 Андрущенко Олена Миколаївна Обласна бібліотека для дітей та юнацтва Житомирської обласної ради Житомир Бібліотеки Бібліотеки
10 січня дитячий вокальний ансамбль Польського дому Житомира «Квіти» та Житомирська обласна бібліотека для дітей та юнацтва провели творчий вечір для дітей та дорослих.
Субота, 17 Грудня 2022 Гусар Тетяна Василівна Центр (Пункт) європейської інформації Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені І. П. Котляревського Полтава Бібліотеки Бібліотеки
Шанувальників культурно-історичної спадщини Полтавщини, рідного слова об’єднав калейдоскоп «Мій рідний край - моя історія жива», який відбувся 15 грудня 2022 року у Центрі (Пункті) європейської інформації.